timbuk.damn.hoff.nääk.nemo.rusiak.chords.

Så igår begav vi oss till Stockholm i det vackra vädret. Det blev lite parkhäng och dryck innan vi begav oss till Skeppshomen för en grym konsertkväll, slutsålt och det märktes på mängden med folk. Men man fick tydligen inte sitta och digga på någons axlar för varje gång Jacob lyfte upp mig på axlarna så var det nån vaktjävel som sprutade på mig med en vattenflaska. Idiot, alla kanske inte är två meter långa och ser fett bra, jag såg mest ryggar och bakhuvuden.. Men jag hörde ju iaf! huvudsaken kanske. Sen blev jag galen av mitt skoskav och slängde mina dojjor på motorvägen... fylle-aggresioner jepp!

Idag vaknade vi tidigt. Käkade donken vid globen sen när vi nyktrat till lite körde jacob till IKEA och vi fick lite smått och gott gjort. Finemang. På torsdag går ju flyttlasset.
Trevlig söndag


Lovisa

Fredag! Jacob kommer hem sen och vi ska köra lite grejer från call street till vadaregången så det blir enklare att köra upp med släpet på torsdag. Yepp för på torsdag flyttar vi! K U L ! Sen blire nog bara en chillavanilla fredag eftersom vi ska gå på timbuk och hoffmaestro imorgon på skeppsholmen. också KUL!

Igår var det Lovisa-dagen. Jag fick den senaste Mari Jungstedt boken av morsi och farsi. Jag vill läsa den nuuu, fast måste läsa ut min förra först.. Annars blire ju jätte knäppt. Have a lovely friday folks. puss

rensa rensa

Jahapp. Nu har det rykt kläder från garderoben och skor från samlingen, det är nog någon annan som behöver dem bättre. Helt otroligt hur mycket man sparat...

Någon gång för länge sedan fick jag lära mig att man skulle spara förpackningar till all elektronik man köper. Jag är dock osäker på om det är normalt att ha 9 dammiga kartonger på garderoben som tillhör mobiler/kameror som man slängt/tappat/haft sönder för flera år sedan? Jag tror jag slänger dem. simma lungt!

snart så

Yepyep. Har haft en trevlig helg med baby och inte gjort allt för mycket. Det blev alltså inget Oslo, Det blev inte Hoffmaestro&Timbuk konsert. Rätt smart drag av oss tror jag med tanke på att flytten närmar sig och vi kommer behöva utnyttja varenda öre! Men jag grinar faktiskt inte över det eftersom timbuk, hoffmaestro med flera spelar på skeppsholmen på lördag, där tänkte jag närvara!

 I veckan har jag inget på schemat. No work, no worries.. Hehe. Tänkte väl börja rensa ur min garderob, inget jag ser fram emot alls faktiskt... Nu ska jag chillavanilla och sådär.. Hoppas ni älskar mina tappra söndagsinlägg.. Är inte så motiverad att skriva tyvärr-. Love

bara skit

Yoyo, Söndags-dego. det är jag det! Trött som pisse och klockan står på 05.00 imorgon. Sen får jag en ledig tisdag dock. Helgen som var bjöd på både jobb och kul. Blev kräftskiva i familjen kjellbergs stuga i lördags, en lyckad kväll!

Nu är jag trött på att glo sönder på  amerikanska skit sit coms. Stänger av skiten och läser lite innan jag sussar. Marabou sensation är här också... han hälsar att han är god. tjarrå


I quit

Semestern smyger mot sitt slut. Det har varit för skönt, så skönt så att man bara vill glida vidare i en livslång semester! Eller nae, för då skulle jag ju såklart inte uppskatta det. Imorgon är jag ledig sen blir det jobba sju dagar.

Om vädret tillåter blir det nog strandhäng imorgon. Idag när vädret var halvkul så har vi haft inomhusaktiviteter. Jag, Matilda, Linnea och Sara har kollat på Origami-tutorials och vikt svanar, hjärtan, stjärnor, klockor och andra fina stuff. Sen stekte vi pannkakor och blev alldeles för mätta.

Jag har gjort en till sak idag. Jag har sagt upp mig, japp japp. Jobbar de tiderna som jag har kvar på schemat men sen e de schlutt. Lite scary men jag är redo för något nytt nu. Flytten väntar om ca 3 veckor också. Det kommer bli finemangers och jag längtar. Puss