Så bra!

Vilken fin julhelg! Myst med familjen och träffat vänner, i en perfekt symbios hihi. Jag är så nöjd med mina julklappar. Fick massa bra saker, min kära storasyster påminde mig om att jag inte är 35år när jag satt lycklig med högen av nyöppnade julklappar(Högen innehöll saker som en svinbra teflonpanna, grymma vispbunkar med design av sigvard bernadotte, en stektermometer och så vidare). Av min fina syster fick jag en hotell-helg i götet och biljetter till P3 guldgalan, gött!

Och jag vet inte om jag har varit snällast i världen eller om min pojkvän tycker om mig på tok för mycket, men jag fick en döfin och dyr väska från DKNY som jag kommer använda mycket flitigt!! Jag känner mig bortskämd... På ett bra sätt!

Juldagen bjöd på tjejmiddag på Cocktails. Snapsvisor, mycket skratt, trerätters och god dricka. Fullsmockat med folk blev det så småningom också! Jag älskar att gå på krogen i Nyköping nu när det sker lite mer sällan. Det är liksom en blandning av mina bästa vänner, massa idioter och människor man aldrig sett förut. Det är så komiskt, händer alltid massa random som man kan fnissa åt dagen efter!

Idag tågade jag upp till Estocolmo. Jobbade i 4 timmar och nu väntar jag på Jacob som borde dyka upp inom kort. Soffgos får det bli ikväll!