livet är hår(t)

Har haft en lugn start på den här veckan, utan jobb det vill säga. Varit i Nyköping och fikat med Gabriella och Isabella i måndags. Glidit på julklapps-spaning med Sofia igår. Idag har jag bara degat med musikhjälpen i bakgrunden, en bra bok och varit och fått lite sol på näsan!

Kändes som att jag fick vara lat nu när jag ska jobba nio dagar i rad fram till jul. Slutar förrän klockan 20.15 den tjugotredje.. Så då ska jag lyckas ta mig hem också. hm.
Imorgon ska jag unna mitt hår lite upp märksamhet, mitt stackars lilla hår som jag misshandlat så genom årens lopp. Det hänger troget med men ser just nu mest ut som en risbuske och intill hårbotten stoltserar en råttfärgad trist liten utväxt.

- paus för spyor-

SÅ, imorgon ska vi råda bot på saken. Jag ska försöka bli sams med mitt hår igen. Det kommer vi båda må så bra av. Jag och håret. OCH! jag bjuder er på ännu ett ego pic. För att min hals lyckades försvinna(!?) och för att jag ser glad, svettig och stolt ut(stolt över min utväxt och de kluvna topparna såklart.)