tvärtemot-helg

Söndags-chill! Har precis tryckt i oss klyftpotatis och baconlindad kyckling. Dumt att klaga! Nu är helgen slut och ironiskt nog så har jag fått nån sorts tvärtemot-helg. Började med att ha ledigt torsdag&fredag. Då målade jag om våran vidriga rosa bord i badrummet med kakelfärg som vi varit och handlat på Bauhaus... Det ser inte mycket ut för världen men fy vilken tid det tog att maskera varenda liten fog och sen måla så jämt som möjligt. Hög på målarfärgsångor till råga på allt! Tyckte det blev bra iaf.

Även om jag jobbat nu i helgen så har jag hunnit med trevligheter. I fredags hade vi idolkväll hemma hos oss och igår var jag sjukt otaggad.. P.g.a väder, vind och trött efter min monster-dag på jobbet (hehe 4 timmar). Men som alla vet så är det då det blir roligast!

Hängde först på O'learys för nån jävla fotboll, det är ju det roligaste jag vet! Sen knallade vi till ett ställe på söder som Gustaf tipsade om, typ ugglan eller nåt? Spelade "Fia med Puss", Rund-pingis och hade allmänt astrevligt. Kändes som en underground ungdomsgård fast med alkohol... typ, svinvärt!


Before and after, blir ännu bättre när nya badrumskåpet kommer upp också!
 
Fortsatt trevlig andra advent!
pussa