söndagge

Söndags-seg och lite rutten. Jacob har åkt hem till stockholm efter en mysig långhelg. Jag blev ju överraskad och fick besök redan i torsdagskväll! Inte illa, vad jag blir bortskämd va!? Och imorgon är det ju Valentine's.. Då åker jag upp till honom efter korta dagen på jobsi. ♥

Jag har fått hejdundrans massa quality-time denna helg. Jacob blev morbror för andra gången i fredags. En liten  Edvin blev det, och den lille sparveln fick vi träffa. söt. Blev bjudna på en middag hos Jocke & Andrea som smakade sweetness. Jag fick träffa goa brudar och dricka vin, brudar som jag träffar allt för sällan. En söndag med några öl på OT's (plus en öl i knät för min del, spilla spilla) och dinner hos Jacobs päron.

svara.svara.svara.
"emma",
du undrade lite om Roa som jag har ätit och just nu äter faktiskt. Jaaa, det är bra, det är det enda som fungerat för mig. Man måste ge det lite tid dock, för min del har det faktiskt blivit bättre mot slutet av kuren och sedan har hyn varit fin i typ ett år. Sen har det kommit tillbaka lite och jag har fått käka igen, typ nu.

Och nej, jag kan inte säga att det påverkat mitt humör speciellt, jag är för det mesta god och glad kexchoklad. Eftersom jag är tjej så svajar humöret ändå typ en vecka i månaden hehe. Jag kan ju andå inte avgöra om det är pms eller roa som gör mig skit pissed, gråtig eller hög av lycka vid de tillfällena, see my point? Jag tyckter det är värt att äta! Hoppas det hjälper för dig, utplåna dem där jävlarna!

1 emma:

skriven

Tack för att du svarade, blev glad :)Nejmen det känns så uppsjåsat runt roa.. Klart man blir lite tveksam inför att äta det. Men sen när man har vägt fördelar mot nackdelar så övervägde fördelarna. Att må dåligt av att ha akne är ju inte bättre det! När man har testat allt annat så finns inte så mycket kvar.Synd att det krävdes två omgångar för dig, men förhoppningvis håller det i sig bättre denna gång.

Jag har precis börjat, bara två veckor sedan. Hoppas verkligen på det här nu!

Och precis, man är ju tjej trots allt, och humörsvängningar är en del av vardagen, haha! Men man märker ju om man blir deprimerad.

Och dom andra biverkningarna väntar jag mig. Som min läkare sa; man SKA få dom vanliga biverkningarna, annars har man för låg dos! haha!En fråga till bara; hur stor dos åt du i början, och hur mycket höjde läkaren till?Tack för att du svarade. Mena inte å skriva en uppsats, haha men tack!