oldie

Jag gick precis en liten promenad för att få frisk luft. inte lyckat. Klev såklart i en vattenpöl och började frysa... Nu har jag precis fixat lite rykande hett blue berry tea och ska sätta på en rulle och gosa i sängen med värmedynan i min stackars svank. Jag är helt förstörd efter helgen! Ryggen värker och tröttheten tar öveeeer mig! snark. Kanske är det tecken på att jag håller på att bli gammal? 20 om en månad, japp..
 
För övrigt så har jag verkligen råbestämt mig för att skita fullständigt i bajsdåliga endags-linser. No good. Jag har ju fått röda fläckar i ögonen och det kliar som faen. Ska gå tillbaka till mina gamla två-veckors linser för så här kan vi banne mig inte ha det.

Dålig update, jag har ett liv.
PEACE

sweetness

Jag har huvudvärk, den är jobbig för den fortsätter ända ner i nacken. Så egentligen är det en kombinerad huvudnackvärk. Idag var jag ledig, så jag har spenderat dagen med att organisera räkningar, städa undan i syrrans lägenhet, boka spanienresa och så blev det en sväng på Friskis med andrea.

Spanien, benidorm, kommer sitta som en smäck i Maj med härliga friends och älsklingen. Jag längtar redan efter stekheta takterassen, favvohänget La Cupole, La Marina, Sunny Delight-juice, stranden, marknaden och allt annat. ih!

Nej fyfan, nu ska jag ta en ipren och sova.. Drömma om huvudvärksfria dagar i gamla hederliga Beni.

p.s. jag vill tatuera mig. jag har en idé. skitsnyggt.d.s.

livet består av 29000 dagarnanågra dagar i stockholmet blev det. Imorgon äre back to work.
puss

i'm the guard

Jag är klar. Eller så har jag bara hamnat i en period när tellus och "same same" varje helg känns trist. Därför fick den här veckan en perfekt avslutning enligt mig, lite god mat och dryck, kvalitetstid med Jake och en och annan bärs i vänners sällskap. Både lördag & söndag  innebar förmiddagsjobb för min del.

Jag har ett mission som jag håller på att fullfölja nu också! Sedan i onsdags och t.o.m nästa monday, är jag lägenhetsvakt (kombinerat med hundvakt åt håkan) åt min kära syster som sticker till Fuerteventura och värmen. Soft  för henne. Men soft för mig också att få lite semester från föräldrahemmet. Ikväll slaggar jag hemma dock. Åh, värme. Jag vill också. Bjuder på en fuerte-tease från 2010.
natti

htc

införskaffat ny telephönee. Hoppas att den är bra. Jag fattar nämligen ingenting av den ännu men det kommer nog, eftersom jag gått och nött på min gamla nokia touch i hundra år så tar de väl en tid att vänja sig. Vi ska nog bli vänner.

Fikat med bella hos andrea på kumlinz idag, sen safari i mobil-djungeln med andrea och det resulteradev alltså i denna rååå, wildfire-lovisa-puss

som barn i snön

Eftersom jag bokstavligen bodde i mina mjukisar igår så var jag tvungen att ta mig i kragen idag. Åkte in till stan för att fika med sis och spana efter mobil. Meeen det gick inte så bra, söndagar är rätt döda. Fika blev det iaf. Mobil ska jag försöka skramla in i möra.

Det blev matlagning @ matilda's pent house. Rotfruktsgratäng och panbiff satt fint. Avrundade den måltiden med lite glass och film. Markus dök upp sen- Vi fick för oss att busa lite så vi förvandlade matildas balkong till en snö-borg och hoppade runt lite. hehe, lättroade.

Natti puuuuss

eleven

Så nyår blev rätt lyckat. Jobbade hela dagen och sedan kom sofia hem till mig för lite fixfix. En fyramanna middag dukades fram hemma hos isabella. Jag, Sofia, Niki och Isabella. Det var länge sedan jag åt en så god trerätters! Om jag kunde så skulle jag ha gift mig med den där maten.

Jag och sofia for till harg efter middagen. Hem till acke där det var en salig blandning av människor som festade in det nya året. Tolvslaget kom och lite fylleraketer poffades av. Fest fest. Sen hundra års väntan på bajstaxi. Slaggade hos bella och jag är tydligen medvetslös när jag sover. Fick veta imorse att min kära syster varit inne och försökt väcka mig med ryck och slit. Nähäråå när lollan sover, då sover hon.punkt.

Fick en nyårspuss av sofia. Vi fick vara varandras lyckliga andrahandsval. vita-somalien ♥ farmflickan. Nytt år nudå, får se vad vi kan hitta på för skoj då. peace

(trista bilds från middagen, sen glömde jag att jag ägde en kamera as usual)