semesterrr

De blir lite torftigt här nu just för att jag har semester. Då gör man andra trevliga saker. Hade det guld på Gotland bland annat och nu är det bara avslappning på schemat. Idag är det ruttet väder och jacob åkte ut till stugan för att hjälpa pappsen. Då offrar jag några minuter här, men mer surfande än så blir det inte.

Hej då på er lovers.
bildregn

kotte

Åh imorse skulle jag sätta mig i solen med en kopp kaffe och läsa tidningen.. Då stöter jag på världens sötaste lilla familj! En kotte-mamma och fyra små bebisar. Made my day. Tre som låg och snuttade hos mamman och en liten som var på vift.

Nu är det 16 arbetstimmar kvar till semester. känns bra! Jobbar stängning både idag och imorgon och sen åker vi till Gotland pisstidigt på torsdag morgon. Har tvättat och packat nu så det känns som jag har läget under kontroll! Börjar två idag och innan det ska jag bli bjuden på köttfärslimpa hos mormor. Det blir nog gott.

För övrigt var det JÄTTEskönt att duscha imorse när det inte fanns nåt nedrans varmvatten, tack för den!
Pusse

hejdå nypan

Livet känns bra. Det rullar på. Besticken i lådan och allt faller på plats! På onsdag jobbar jag min sista dag innan jag får njuta av två och en halv veckas välbehövlig semester. Gotland, sol och chillaxa. Det är en av punkterna som får mig att le idag.

Jag surfar runt efter en bra kaffe bryggare just nu. Eftersom jag älskar kaffe. Men det är faktiskt inte kaffebryggaren som är den andra punkten på glad-listan. Det är snarare platsen där kaffebryggaren kommer att stå. Mitt nya hem. Igår gick det fort, vann budgivning, skrev på kontrakt och tjofaderallan så finns det en lägenhet på Telefonplan i Stockholm som från och med första september blir mitt och Jacobs nya hem! Oh happy day.

Jag gör slut med Nyköping nu, vi har ett love hate relationship. Hate, för att jag har tröttnat på själva staden, för att jag måste få prova något annat, och för att det är rätt grått när det inte är sommar och har sin glansperiod. Love för att det är hemma. För att alla mina vänner bor här och förgyller mina dagar. För att min syster för en gångs skull bor här. Det är vad jag kommer sakna.
Men nu är det glatt och och ljust. En timme bort kommer jag att finnas, mina vänner, ni är alltid välkomna. Mi casa es su casa. Åter till kaffebryggar-jakten. Kärlek. We'll keep in touch

fem

hello peeps! De senaste dagarna har jag jobbat/varit i solen/hittat på trevliga saker! Har varit vid stendörren och stekt, varit i hamnen och inte kollat på Mohombi eftersom vi drog innan han började spela, har myst med min boyfriend. Och i lördags firade vi fridas födelsedag med middag på rökeriet, lekt lekar på vallarna och fylla på skeppsbron 11.

En riktigt lyckad kväll innan den blev läskig. Jacob ramlade med cykeln i ett sylvasst och livsfarligt staket, slog upp käken och blödde sexmiljoner liter. Det blev en ambulansfärd till akutis och åtta stygn i hakan... lilla lilla bebis. Ibland går det tokigt, tur att det inte gick värre!

Jag avslutade den här helgen med en utflykt till Heron. Pizza hut och Baksmällan 2! Mattan körde såklart, kuligt med utflykt. Idag sticker jag till stockholm och går på lägenhetsvisningar med min tras-haka... KUL!
puss på er

lång dag

Hade en jättetrist dagt igår. Var ledig från jobbet men hittade inte på någonting att göra.. Diskade, tvättade och gjorde såna trista grejer. Mamma o pappa är bortresta så jag försöker hålla lite ordning på torpet. Men jag lyckades iaf få en trevlig avslutning på den där trista dagen! Andrea, Jocke, Isabella & Björn kom hem till mig så grillade vi lax och potatis och snackade skit ute på terassen.

Nu sitter jag och pimplar lite kaffe. Ska försöka bli klar så fort som möjligt. Skulle jobba 11-21 idag, men nu skulle jag komma dit tidigare på grund av sjukdom. kulkul med en heldag på kronis!
puss lovers

sunday eve

Gotte med helg såklart. Fick åka bil med systert eftersom hon ville utnyttja sitt nytagna körkort, åkte till stendörren och stekte och hon badade, inte jag.. Ombytta roller! Sen kom min favorit. Vi åkte till Trosa för det årliga stadsloppet. En rysligt trevlig kväll men lite kort dock, jag skuller upp och jobba kl 06.00 dagen efter. Sen har vi bara hängt ute i Jacobs stuga både igår och idag.

Dags för en ny jobbvecka imorgon då. Ska nog gå finemunge! NU ska jag kolla en rulle och dricka saft.
Ciao.