hejdå nypan

Livet känns bra. Det rullar på. Besticken i lådan och allt faller på plats! På onsdag jobbar jag min sista dag innan jag får njuta av två och en halv veckas välbehövlig semester. Gotland, sol och chillaxa. Det är en av punkterna som får mig att le idag.

Jag surfar runt efter en bra kaffe bryggare just nu. Eftersom jag älskar kaffe. Men det är faktiskt inte kaffebryggaren som är den andra punkten på glad-listan. Det är snarare platsen där kaffebryggaren kommer att stå. Mitt nya hem. Igår gick det fort, vann budgivning, skrev på kontrakt och tjofaderallan så finns det en lägenhet på Telefonplan i Stockholm som från och med första september blir mitt och Jacobs nya hem! Oh happy day.

Jag gör slut med Nyköping nu, vi har ett love hate relationship. Hate, för att jag har tröttnat på själva staden, för att jag måste få prova något annat, och för att det är rätt grått när det inte är sommar och har sin glansperiod. Love för att det är hemma. För att alla mina vänner bor här och förgyller mina dagar. För att min syster för en gångs skull bor här. Det är vad jag kommer sakna.
Men nu är det glatt och och ljust. En timme bort kommer jag att finnas, mina vänner, ni är alltid välkomna. Mi casa es su casa. Åter till kaffebryggar-jakten. Kärlek. We'll keep in touch