dåligt

Har legat hela dagen under mitt duntäcke och frusit... Ända tills nu, nu ligger jag med öppet fönster nästan naken men känner ändå små droppar på överläppen och kroppen helt klibbig av värme, fräscht va? Tänkte alldeles strax ta dagens tredje dusch, den här gången för att svalka.

Jag hatar den här dagen. Det enda jag har gjort är att må pissigt och legat stilla. Kollat en film och sett varje avsnitt av den där ruttna serien "Klassfesten". Egentligen skulle jag ha jobbat idag. Behöver mina timmar och mina pengar! Jag är ju inte rik direkt...

Och lite ledsen i hjärtat är jag också. Vill flytta.. Men det blir väl inget med det heller än på ett tag.
Note to self; ta aldrig aldrig aldrig ut nån jävla glädje i förskott.

Nog med gnäll. GRATTIS TILL KÖRKORTET SYRRAN! gammal bild.. men exakt sådär känner jag mig idag. nu vet ni.

morgonstund

Jo visst går man upp klockan åtta för att försöka göra något bra, för att försöka få den där nedrans postutbildningen avklarad. Men nej. Då går det inte att logga in på helvetet istället!? Nu får jag väl en liten smygis-utskällning på jobbet... Fast jag överlever nog.

Det är hejdundrande fint väder ute. Kul! Jag kan njuta av det fram tills klockan blir tolv och jag börjar jobba, inte helt fy skam ändå. Fick ligga i solen hela dagen igår. Sofia och jag slog oss ner på en brygga för att lapa sol och käka vindruvor. Verkligen jättemsigt.. Förutom det faktum att de var två fulla 40taggare som tyckte det var lämpligt att sänka en flaska Jäger mitt på blanka dagen, bada nakna med sina vidriga feta arslen mot våra nyllen och kasta sin stackars hund i vattnet för att kolla simförmågan...

Sen körde jag och Jacob quality time med lite middag på Vapiano och jordgubbar i en park innan jag åkte hem. Nu hoppas vi på ett glatt samtal eller sms som kan leda till något gött.. You'll notice. puss på er friends nu ska jag nog hänga med min kompis solen på gräset ett tag!

midsommar

Har söndagshäng med mig själv i sängen, en rulle och lite glass. Rätt trött efter en fin och bra midsommarhelg. Blev firande i Jacobs stuga på dagen  med lekar och god mat, överraskade migsjälv med att upptäckta att jag faktiskt gillar sill...Vi avslutade midsommarfirandet hemma hos anton i oxelösund innan vi bokstavligen fick tvinga dit en taxi för hemgång.

Igår kom det lite folk hem till Jacob och sen blev det skeppsbron. Så idag har det mest varit städning, film och pizza på schemat, mys. Det var skönt med fyradagars ledighet men imorgon snurrar jag in på jobbet igen. En kortis på jobbet sen till stockholm.
Ne nu riktas uppmärksamheten mot filmen. puss

jag undrar...

I de flesta matbutiker kan man köpa frysta jordgubbar, hallon och blåbär. När det är säsong kan man till och med köpa färska. Men, varför kan man aldrig köpa smultron? Smultron är ju typ godast! konstigt...

tänk positivt

 • Jag har världens finaste kille. kär.
 • Får tre lediga dagar inklusive midsommar med honom.
 • Lönen kommer på torsdag.
 • Jag kommer ha två och en halv veckas semester i sommar.
 • Mina vänner är så underbara.
 • Hade en mysig ute-fika efter jobbet trots att det började regna.
 • Åka till Gotland.
 • Åka till Oslo.
 • Mitt hår luktar gott.
 • Jag har lyckats gå upp ett kilo.
 • Det har slutat regna och solen tittar fram.
 • Flytta ihop...

Heido!

xzdthngfu

Himla opositiv känner jag mig. Det har varit (och är fortfarande) en rutten dag. Skulle vilja göra om den och göra den positiv men den kommer tyvärr inte tillbaka för att få en make-over. Jag får istället försöka somna snabbt som fan från den här skiten och hoppas att morgondagen blir något bättre. kalla mig bitterfitta eller vafan du vill.

hungrrrrrig

Knorr knorr i magen. Lite hungrig nu! Får dock inte käka ännu, ska på röntgen kl halv två.. Efter det får jag moffa. ÅH, synd att jag inte kunde sova fettolänge så jag knappt hann märka att jag va hungrig, det hade varit nåt!

Ledig idag och igår iaf. Blev lite utflykts. På dagen åkte jag, Andrea och Jocke till Trosa för att käka lite lunch i hamnen. Promenerade runt lite in the lovely weather och sen drack vi ett glas saft på Viktors balkong!
Sen blev jag lite trött och illamående så då åkte jag hem och slaggade i
en eller två hours. Sen  var jag på G igen. Mot kvällen blev det en utflykt till Runtuna för att kolla världens sötaste lilla hundvalp som var till salu, cuteness!

lycka

För ett år sen var jag SÅHÄR glad. Nu har jag haft ett år av "frihet", inte åstadkommit några underverk men känner mig ändå rätt nöjd med min tillvaro. Idag är det dags för nästa årgång att känna sig störst bäst och vackrast för en dag. Hoopas på en kanoners dag nu!Grattis alla students.


mitt gladaste?