morgonstund

Jo visst går man upp klockan åtta för att försöka göra något bra, för att försöka få den där nedrans postutbildningen avklarad. Men nej. Då går det inte att logga in på helvetet istället!? Nu får jag väl en liten smygis-utskällning på jobbet... Fast jag överlever nog.

Det är hejdundrande fint väder ute. Kul! Jag kan njuta av det fram tills klockan blir tolv och jag börjar jobba, inte helt fy skam ändå. Fick ligga i solen hela dagen igår. Sofia och jag slog oss ner på en brygga för att lapa sol och käka vindruvor. Verkligen jättemsigt.. Förutom det faktum att de var två fulla 40taggare som tyckte det var lämpligt att sänka en flaska Jäger mitt på blanka dagen, bada nakna med sina vidriga feta arslen mot våra nyllen och kasta sin stackars hund i vattnet för att kolla simförmågan...

Sen körde jag och Jacob quality time med lite middag på Vapiano och jordgubbar i en park innan jag åkte hem. Nu hoppas vi på ett glatt samtal eller sms som kan leda till något gött.. You'll notice. puss på er friends nu ska jag nog hänga med min kompis solen på gräset ett tag!