dubi-dub-dub-dublin

Idag är jag och syrran på good humör för vi ska till Dublin. Yepyep, shopping, bärs och vår. Kan ju inte gå fel. Just nu e jag i packnings-mode. Ska väl fortsätta med det så vi kommer iväg sen. Hemma på måndag. tjarrå

våry weather

FINT! Har lunchat med mamma och moster på Huldas idag. Sen promenerade jag hem från stan, genom hamnen. Hej vår, välkommen hem! Tog till och med av mig skinnjackan en bit på vägen. Just nu sitter jag utanför hemmet i solen och läser. Kaffe och choklad har jag bredvid mig. Jag klagar inte.

Men nu måste jag nog gå in och tvätta lite. Så jag har rena kläder med mig till Dublin på torsdag, finemang. Lekte lite med systemis förut, vårtecken. Tänkte att de kunde va kul eftersom att kameran ligger på annons i tidningen imorgon och förhoppningsvis får jag den såld. En new camera är på väg hem till mig nu.

smile x 2

Helloes! Soligt väder, kort jobbdag, pappa fyller år. Snart ska hela familjen äta birthday-pizza. good! Sen ska jag åka till jake och pussa på honom... Ett litet pendelkort borde kanske införskaffas? framotillbakaframotillbakaakakaka.

heido

ugglor i mossen

hallihallå, nu ska jag strax checka ut för dagen. Avslutade helgen med att se en animerad film med söta ugglor, inget jag kan rekommendera tyvärr. Men ugglorna var fina! Jag vill ha en. Kvällen spenderades med syster, markus och linnea, massa glass, frukt och saft. Fin söndag.

Helgen har varit rätt lugn, lite jobb, lite headache. Mest hängt med Jacob och vi skämde till och med bort oss med frukost på sängen! Nu ska jag sussa, jobb imorgon 6-11, sen fyller papsi. Och de känns som att jag är lite virrig i huvudet, virrigare än vanligt de vill säga... Meeeen, de löser sääääj.
pusss and krams

tjugo

Ja fy fan hörrni, nu börjar man bli gammal. I Fredags lämnade jag mina tonår bakom mig. Jag ska snart bli vuxen, tänkte leka ett tag till bara. "Jag vill aldrig bliva stur" som pippi skulle ha sagt...
Vi firade hemma hos mig, först släkt och sedan vänner. Sen  en mikroskopiskt kort utgång innan de blev hemgång för mig o jake, framgång!? hehehi

Jag är fett nöjd med min tjugonde b-day. Fick superduperfina presenter. En fyra-dagars-helg-resa med min fina storasyster till Dublin! Woopwoop, vi åker den 24de, de blir nog fett. Massa shopping och hon kan tvinga i mig några Guiness! Sen fick jag biljetter till RAW comedy club på Pure i stockholmet av mina dear friends, Fina smycken, lite cash osv. Förlänger födelsedagen lite ända till imorgon! Då får jag andra halvan av min present av Jacob, dinner for two with baby boo. Finemang fint! Åker till Stockholm efter min korta jobbdag. Ett jävla pendlande är det, men de är det värt.

Resten av helgen blev lugn, lördag blev det filmkväll och idag tog vi en morgonpromenad i solen, sen blev det soft all day long.


oldies, från nåt gammalt inlägg. När jag var ung, innan jag va twenty.

Har inga pic's från helgen. men de kanske någon annan har? soffan? syrran? send me!
puss på er lovers.

teknikens jävla under

hej hallå god morgon. Jag ska berätta för er att igår var det lill-lördag. Då var vi ett litet tappert gäng ute och drack bärs på Rocken. Men trots det här så vaknar jag 7. s-j-u-u! Why? Nåja trevligt var det iallafall @ the rock, efter nyöppningen.

Kom hem från Stockholm igår. Vi hann med en sväng på naturhistoriska, gluttade lite på en 3D rulle på Cosmonova och en shoppingrunda klämde jag in(det var jag värd). Fint att det bara tar en timme till Stockholm så man slipper längta ihjäl sig efter kärleken.

Eftersom jag vaknade sju imorse så tänkte jag att de kunde sitta fint att slösurfa lite på min laptop in the bed. ICKE! Datorhoran vägrar helt plötsligt ansluta till mitt trådlösa. Så det fick bli uppohoppa+kaffe+stationära. Inge morgonmys här inte.

Idag ska jag fixa och dona med matlagning, bakning och massa strunt. puss och gull