girls night

Igår hade vi tjejkväll hemma hos Nancy. Trevlans var det! Därpå följde en krogkväll. Länge sen jag var ute och klubbade känns det som... Hade en riktigt lyckad kväll. Träffade syrran och hennes vapendragare Marcus, då drogs Master Card fram. Tänk vad ett litet plastkort kan trolla fram för underverk. Shottade vodka och citron, det är inte något som kommer bli min framtida favorit. Men det var kul, tackar Master Card.

Efter att ha köpt en svettig såsig pizza begav jag mig hem till Marcus, där slaggade vi alla tre efter att ha sulat i oss lite pizza såklart. Vaknade tidigt. Jag och Mattan åkte hem till henne och käkade frulle i solen på balcony! Efter det har jag power walkat genom nyköping och hatat alla som ville titta på laxjävlarna som de släppte ut i ån. Blev en dagen efter fika med brudarna sen också.

Nu ska jag försöka få tag i min fantastiska pojkvän som inte har laddning på mobilen, som troligen sitter på ett tåg påväg hit... Hm, knepig situation.. kanske ska försöka åka och hämta den lille slarvern. Ikväll blir det nog grillning i goda vänners lag! Trevlig lördag gott folk