peppar

Hola!
Måndag igen! Helgen var nice. Besökte nyköping och jag och andrea körde en krogkväll. På lördagen bakades pepparkakor hemma hos mormor och Gabriella hängde på. Sen åkte jag hem igen.. Det blev en kort visit i Nypan men kände att det var bäst att åka hem. Igår var det ju första advent och jag julpyntade och donade med kristyr så pepparkaorna blev finare (och godare)

Det var den helgen! Idag ska jag jobba 12-19. Sen får vi se vad den här veckan kan erbjuda!
Puss

Julen smyger sig på

Hej hörrni
Ett litet jultecken dök precis upp! Jag har gjort knäck, gött. På söndag är det första advent och på lördag ska jag baka pepparkakor. hos mormor! med andrea! kan det bli bättre? Yes det blir alltså en liten tripp mot nypan efter jobbet på fredag.. Slutar dock 19.15v så blir segt att komma hem så sent, men va tusan det är ju fredag! Ska bli trevligt att komma hem o hälsa på plus att plocka ihop alla mina julsaker och ta med hem sen.

Idag fyller världens bästa storasyster år också! Borta i Germany så det blir ett förskjutet firande av henne tills hon kommer hem. Hon hade iaf fått den lilla presenten som jag skickat till henne så det var ju bra det. GRATTIS igen.
Löve ♥

kolla vad fina knäckisarna blev! kom på bästa knepet för att slippa spilla/att smeten stelnar när man bara potionerat ut i hälften av formarna.. Knepet är: Gör smetjäveln i en kanna, så är dett bara att hälla upp. Fett bra och kladdfritt! ;)

inredaladilalala

Hej!
Jag tycker verkligen om migsjälv idag. För jag har fått hem så fina saker! Fina saker från mig, till hemmet! Grattis hemmet! Sak nummer ett var en emalj-"skylt" som jag har satt mellan dörren och spegeln. Det perfekta stället för den här lilla skylten som har ett uppmuntrande budskap så man slipper gå hemifrån arg som ett åskmoln eller om man känner sig ful, trist och grå en morgon kan den kanske peppa lite.. (kolla bilden nedanför så fattar ni hur genialiskt)

Seen så är det ju mina awesome, special edition, skräddarsydda gulle-tavlor från ett tryckeri i London som är sådär BAJS fina.- Yepp you heard me. b a j s. Jag är så nöjd, så nöjd. Måste bara kirra passepartout(såndärt schysst omfång runt bilden för er som inte fattar french), för det är dessa tavlor värda!

Tavlorna får väl jag och min karl spika upp i sovrummet i helgen. Kommer bli guld dårå.
Det var allt för denna göng. Simma lugnt!

kontorsråtta

Hallöj!
Har haft en effektiv dag i hemmet må jag säga. Direkt efter att jag vaknade och fått i mig lite kaffe så förvandlade jag vardagsrummet till ett kontor. Sedan har jag brottats med myndigheter, ringt ringt ringt, postat papper och donat.

Efter det blev det städryck.. Så nu är det skinande rent här också. Känns förträffligt vill jag lova. Nu ska jag nog åka och införskaffa mig ett par vantar så man slipper frysa händerna av sig på möra när man glider iväg med cykeln!!

Imorgon har jag en kort jobbdag och sedan en date med Vickan innan hon sticker till Thai! Jag dööör av avundsjuka. fan. Aja- Smell you laterzZzz

ett år

hejsan, idag(eller egentligen igår) hade jag och Jacob vårt förstå lilla års jubileum. Det firades i förskott med middag och mys innan stackarn var tvungen att sticka till jobbet för ännu lite nattjobb... precis som ikväll faktiskt. Trist. Han är så fin min jacob och precis lika knäpp som mig. Det är tur att jag har honom och att han kan få mig att känna mig som en liten prinsessa i alla lägen. Om några timmar kommer han hem från jobbet och då kommer jag få en puss! Det bästa som finns, faktiskt. Jag tycker om honom mer än det finns granar i skogen! Så det så!

tredje

Hello lovers.
Idag mår jag fint. Nattjobbar-jacob ligger och sover och jag är knäpptyst, hänger med datorn och lite coffee. Har till och med hunnit med en morgonpromenix! Idag är det tredje gången gillt, möte och domedagen. Lucky number three hoppas jag.

Igår tog jag och Jacob en promenad till liljeholmen och införskaffade en.. LAMPA!! Wiho äntligen så är hallen upplyst, ett riktigt lyft. På eftermiddagen mötte jag upp Vickan och vi promenerade från djurgården och runt, drack en fetgod varm choklad med grädde och marshmallows på café albert. Första för denna hösten. Det var supermysigt.

Mycket promenader nu när jag tänker efter. Inget avsiktligt från min sida, mer ett tidsfördriv i den, än så länge, varma och fina hösten. So don't worry jag kommer alltid att vara lat! Skickar en puss till min coola storasyster som rockar Köln, och en till lilla Frida i Oslo.
ha en bra dag!(varsågod en ego-pic från allas favorit-lolla hehe)