på återseende

God morgon. Efter en helg i Nyköping så är vi tillbaka på hemmaplan. Sov gott i egen säng men hade lite svårt att sova nu på morgonen för min hjärna har inte fattat att det är vintertid ännu. Det var mysigt att vara tillbaka i Nyköping, lite middag för syrran som faktiskt flyttar till Köln idag (vilket bra flygväder du får mati!). Firande av jocke och andrea var också kul och vi släppte lös och körde riktigt sköna dance moves i vardagsrummet, haha älskar sånt!

Idag börjar jag jobba kl 15.30. Får se vad jag lyckas hitta på tills dess. puss hej

kvällsmat

God kväll! Sitter och käkar lite thai-mat i soffan o gluttar på bröstcancer-galan. Jacob jobbar kväll och jag har precis haft Victoria här på en kvällsfika. Kul att träffa en gammal vän och känna att man fortfarande har massa gemensamt utöver alla gamla minnen man kan garva åt!

Just nu i en annan stad, lite söder om stockholm har min finfina storasyster styrt upp en liten tillställning. Mat och dryck innan hon flyttar frånlandet i goda vänners sällskap. Jag missar det. Men som tur är åker ju jag och Jacob hem till lilla nypan i helgen och får en egen VIP-middag med familjen. Och så blire ju kalas hemma hos paret Lindau/Andersson på lördag.

Meeeen nu ska jag först fokusera på morgondagen. Ska på ett litet möte och alla ni ska hålla tummarna för mig! Så det så. Kolla, en dålig bild på vårat mysiga belysta höstträd utanför köksfönstret!
pussokram

nada

Gott folk, det blev en helg med fylla. Med föris hos Jonna&Johanna. Debaser blev det ena dagen och den andra Boule Bar som följdes upp av Ojojoj. Boule Bar var en hit! Kan låta en aning pensionärigt av mig att säga men det var ett soft koncept, soft DJ, soft öl, softilagoo. Ne men det kan jag faktiskt rekommendera om man inte känner för den där vanliga förfesterna när någon drar fram en kortlek och man ska om vart annat tvinga sina vänner att dricka för att sedan själv bli tvingad att dricka. Bra tips!

Igår söndag. Vi åstadkom inte mycket, en promenad i vackert höstväder, en god söndagsmiddag och en liten söndagsfilm med André och Mikaela.

Idag har jag inte heller gjort många knop.. försöker åstadkomma lite förändring i min lilla vardag. "Varför jobbar hon inte?" undrar ni nu... Det undrar jag också faktiskt. Så vi får väl se! Sugen på att nåt händer faktiskt.

Sitter och läser i min superspännande bok, försöker vara tyst, jacob sussar och ska jobba natt, men innan deet ska vi på lägenhetsvisning. i lägenheten högst upp.. Yepp snokis-grannar är vi. hihi

wood

Hello. Det är helg och softilago. Efter jobbet igår stack jag direkt hem till fager där ett litet gäng var samlat för att gltta fotboll. Sen idol såklart! Blev en liten krogrunda i stan mot kvällen.

Idag har vi tvättat, städat och chillerill. Jag har bakat biscotti med lite kardemumma.. MUMMA! Får se vad det blir för bus ikväll. Juste. Igår köpte jag en klocka på jobbet. Från märket We Wood, träffade dem som utformat märket dagen innan och kunde inte sluta tycka att både dem och själva klockorna var så jäkla fräna. Alla klockor är gjorda helt i trä och för varje klocka som säljs så planteras ett träd! wiho en extra god gärning liksom. Take care lovers.

pink

Godmorrrrgon! Ny vecka på G. Jobbar 13.00-20.15 hela veckan. Trist! Meen jag får försöka köra lite effektiva förmiddagar så jag inte blir helt uttråkad! Idag har jag till exempel kirrat gardiner i köket. Får se om dom blir permanenta eller om de får hänga lite provisoriskt.

Det är ju för övrigt rosa månad, yeah breast cancer.. Ska se om jag kan inhandla ett litet band. De var ju så söta i år, ser ut som en liten kram. Ojskipojski nu ringde chefen. För börja tolv istället på grund av sjukdom. well well dags att fixa sig lite kanske! pusss

grannfejden

Fredag: grannen knackar på och är allmänt dryg, undrar om vi tänker ha fest hela helgen. Jag blir paff och säger att jag brukar faktiskt sätta upp en lapp, precis som jag faktiskt gjorde förra helgen då inflyttningsfesten ägde rum. En gullig fin liten lapp med mitt telefonnummer och så vidare. Hon berättar för mig att jag måste sätta upp lappar i tio trappuppgångar ner på gatan och tio portar åt andra hållet.. vilket är rätt absurt med tanke på att jag isåfall måste gå ner på helt andra gator som inte ens sitter ihop med mitt hus. konstigt. men jag tackar för informationer och säger adjö.

Lördag: Jag tar grannens filt som blåst ner på vår balkong och glider upp och knackar på. Jag försöker vara världens bästa och trevligaste granne. Jag överlämnar filten, sen går konversationen såhär:

Lovisa: Jag ber om ursäkt ifall vi på något sätt har stört er eller orsakat problem, vill verkligen inte bli osams med grannarna när vi bara bott här i en månad!
Biggan: Ja för jag jobbar kvällar och helger och jag kommer ringa allt och alla som man kan ringa. Jag kommer ringa störningsjouren, polisen, ALLT!
Lovisa: Okej det hoppas jag inte kommer behövas. Jag visste verkligen inte att du jobbade så och jag satte upp lappen för att förvarna lite men nu ska vi hoppas att vi kommer överens framöver.
Biggan: Okej, tack hej.

Biggan is bitter. Nu har jag försökt! Nästa gång hon blir bitter på mig börjar kriget. The game is on bitch. Jag gillar musik och kan lyssna jävligt högt varje dag fram till klockan tio om jag vill, bara för att jävlas. För att man får! Så ska vi se hur kul biggan tycker det är isåfall.

Typ på den nivån är det. Igår blev det förkrök hos Vickan med Gabriella, Louise och Jacobbbb. Sen drog Lojsi och Gabbsi till Strand och vi andra drog till GurraG. Så körde vi en utgång på Collage. riktigt trevlig kväll och kul på Collage.. Mindre kul att åka tunnelbana hem. Eller hur jacob?

Puss på er friends, take  care <3