grannfejden

Fredag: grannen knackar på och är allmänt dryg, undrar om vi tänker ha fest hela helgen. Jag blir paff och säger att jag brukar faktiskt sätta upp en lapp, precis som jag faktiskt gjorde förra helgen då inflyttningsfesten ägde rum. En gullig fin liten lapp med mitt telefonnummer och så vidare. Hon berättar för mig att jag måste sätta upp lappar i tio trappuppgångar ner på gatan och tio portar åt andra hållet.. vilket är rätt absurt med tanke på att jag isåfall måste gå ner på helt andra gator som inte ens sitter ihop med mitt hus. konstigt. men jag tackar för informationer och säger adjö.

Lördag: Jag tar grannens filt som blåst ner på vår balkong och glider upp och knackar på. Jag försöker vara världens bästa och trevligaste granne. Jag överlämnar filten, sen går konversationen såhär:

Lovisa: Jag ber om ursäkt ifall vi på något sätt har stört er eller orsakat problem, vill verkligen inte bli osams med grannarna när vi bara bott här i en månad!
Biggan: Ja för jag jobbar kvällar och helger och jag kommer ringa allt och alla som man kan ringa. Jag kommer ringa störningsjouren, polisen, ALLT!
Lovisa: Okej det hoppas jag inte kommer behövas. Jag visste verkligen inte att du jobbade så och jag satte upp lappen för att förvarna lite men nu ska vi hoppas att vi kommer överens framöver.
Biggan: Okej, tack hej.

Biggan is bitter. Nu har jag försökt! Nästa gång hon blir bitter på mig börjar kriget. The game is on bitch. Jag gillar musik och kan lyssna jävligt högt varje dag fram till klockan tio om jag vill, bara för att jävlas. För att man får! Så ska vi se hur kul biggan tycker det är isåfall.

Typ på den nivån är det. Igår blev det förkrök hos Vickan med Gabriella, Louise och Jacobbbb. Sen drog Lojsi och Gabbsi till Strand och vi andra drog till GurraG. Så körde vi en utgång på Collage. riktigt trevlig kväll och kul på Collage.. Mindre kul att åka tunnelbana hem. Eller hur jacob?

Puss på er friends, take  care <3