nada

Gott folk, det blev en helg med fylla. Med föris hos Jonna&Johanna. Debaser blev det ena dagen och den andra Boule Bar som följdes upp av Ojojoj. Boule Bar var en hit! Kan låta en aning pensionärigt av mig att säga men det var ett soft koncept, soft DJ, soft öl, softilagoo. Ne men det kan jag faktiskt rekommendera om man inte känner för den där vanliga förfesterna när någon drar fram en kortlek och man ska om vart annat tvinga sina vänner att dricka för att sedan själv bli tvingad att dricka. Bra tips!

Igår söndag. Vi åstadkom inte mycket, en promenad i vackert höstväder, en god söndagsmiddag och en liten söndagsfilm med André och Mikaela.

Idag har jag inte heller gjort många knop.. försöker åstadkomma lite förändring i min lilla vardag. "Varför jobbar hon inte?" undrar ni nu... Det undrar jag också faktiskt. Så vi får väl se! Sugen på att nåt händer faktiskt.

Sitter och läser i min superspännande bok, försöker vara tyst, jacob sussar och ska jobba natt, men innan deet ska vi på lägenhetsvisning. i lägenheten högst upp.. Yepp snokis-grannar är vi. hihi