on the move

Igår tog vi flyttlasset och begav oss. Första stoppet blev netonnets lagershop för lite dammsugare, kaffebryggare, microshit osv. Sen lägenheten för att dumpa skiten och sedan dra vidare till min bästa vän ikea. Vi fick åka till Ikea barkaby eftersom inte alla grejer fanns på Kungenskurva (omväg som fan) Ikea gick bra. Resan hem gick sämre. KÖ.. En jävla massa köööö. Efter en och en halvtimme i KÖÖ så började skruvandet...

Jag vaknade pissetidigt imorse, antagligen ovan i nya bädden. Har tvättat, hängt in i garderober och handlat. Tänkte vara lite huslig och handla sånt som ska finnas i alla hem.. Typ pasta, ris, kryddor, grönsaker, kyckling, fisk och you know the rest... TUSEN SPÄNN gick det på!! Fy tusan för att vara "lite huslig".

Började precis med skruvandet igen.. Det skulle bli en hatthylla, men det blev ingenting. Jag var så nogrann, så nogrannn men ändå blev det fel. why? Jag ringde återigen min bästis Ikea och herrn i luren bärattade att jag inte alls hade gjort fel utan det var fel på delarna som jag fått. Wiho I was rightttt! Så eftersom vi ändå ska till Ikea sen igen så får jag byta ut delarna! ikea ikea ikea..

Meeen vi har det jättemysigt här och jag stormtrivs! mys mys, nu ska jag bjuda migsjälv på kaffe och smörgås.
puss

P.S. undra vems internet jag lånar.. Tack neighbour <3