lediga dagen

hej. nu tänkte jag berätta om hur många gånger jag har tränat/powerwalkat/vilka muskler jag tränat. Även vad min matlåda kommer innehålla imorgon samt kaloriintag, aldrig över 200 (=en avokoado och en apelsin) HAHA.


Idag fick jag besök av Andrea, Nancy och Isabella. Vi har strosat på stan och trotsat vädret. Jag hade önskat uteserverings-väder men man kan inte få allt. Min enda lediga dag, tycker ändå jag kunde fått några strålar sol!?

Fika och shopping blev det för vår del. Köpte mest saker till hemmet, hu så husligt. Sedan unnade jag mig et par väldansfina skor som jag tänkte ha när solen väljer att titta fram* (läs: spanien-semester). Imorgon åter till arbetet. Denna vecka samt kommande jobbar jag 6dagar/vecka. Sedan minskar jag ner till 5 work days. Mycket jobb framöver. Men det är bra. Man ska inte ligga på latsidan!
Nu önskar jag detta:
  • vår, for real
  • klarheter i sommarplaneringen
  • att tiden ska gå fort tills den 30de maj (sen jävligt sakta i 8 dagar)
  • fred på jorden
Här är en orättvis bild på mina shoes. snyggare egentligen. tjarrå

a work in progress

Det börjar bli riktigt cosy på ballen nu! När jag har fått dit lite blommor så är det klart! (lite balkongväder också gärna)
Jag ska nog sätta mina gröna fingrar i arbete och försöka odla nåt ätbart också, lite örter eller kanske smultron att pimpa sommarfrukosten med. vem vet!

god afton

Har varit skönt med ledig helg! Igår drack jag och Joline några glas vin hos mig. Sedan gick vi ut en sväng! Idag sov jag rrrrrekordlänge! Halv elva kravlade jag mig upp, så länge har jag inte sovit sen jag bodde hemma i flickrummet. Det fick bli en lång och sen frukost bestående av tjock-pankisar och lönnsirap! MUMS!

Imorgon böjar min tvådagars arbetsvecka! Jag kommer vara utmattad på tisdagkväll... hihho.
När vi var nyvakna och knäppa imorse, såg det ut så här bland annat:

drink pink

Lördag och ledig! Jacob och jag hade mysig hemmakväll igår, gjorde en god kycklingpaj och kvällen spenderades i soffläge. skönt. Idag vaknade vi till ett snötäckt stockholm, det sög! Lång frukost och sedan ut i ovädret för att handla.

Nu har jag haft fixdag och det är så rent så rent! Jacob har gett sig av för att kolla testosteronstinna (långt ord) muskeldudes som ska fightas i globen. Jag är nöjd att jag slapp följa med. Nu börjar solen stråla in genom fönstret, himlen är blue och vi får se vad jag ska roa mig med ikväll!

När jag var på systemet och skulle köpa en utifallatt-vinare så blev jag så glaaad när jag såg alla rosé-viner som dykt upp. finaste flaskorna och förpackningarna! Åh, sommar.

(p.s. man ska inte göra reklam för alkohol, nu gör jag det, men varför gör dom då flaskorna så överdrivet asfina?)

kvinnan här är väldigt nöjd

Hej där! Glad påsk i efterskott och allt det där! Jag har en ny kärlek. Cosy ear-mate, kommunikations-medlare, musikspelare och fotograf. Alltså min splitternya phonie. Tröttnade på sprucken skärm, vattenskadad allmänt seg piss-HTC och har nu införskaffat mig något som bara är SÅ rätt för Lola!

"Tål tuffa tag" -stod det på hemsidan som beskrivning. Den kan vara under vatten 30min, damm- & stöt-tålig. Det är väl det som krävs kanske. Det bästa är att det blev billigare för mig att införskaffa den nya, så det är ju bara fördelar med detta.

Imorgon ska jag träffa victoria och mysfika. Annars hade jag inget att förtälja, ville nog mest sprida ut att jag är nöjd med min tåla-allt-nalle. tjarrå

soligmusik

kortvecka

Ala tjatar om kortvecka, men jag har nog den kortaste veckan av alla ändå! Jobb idag och på torsdag förmiddag innan jag och Jacob rullar ner till nypan för påsk celebration! Besökte ju nyköping i fredags också faktiskt. Fick åka med Frida och brudarna efter att de hade varit på snabbvisit hos mig! Körde tjejkväll hos Nancy i fredags och sen tågade jag hem på lördagen för jobb. Det vare värt!!

I övermorgon på min lediga dag  kommer systeryster hem också, då stannar hon hos mig för en fika innan hon åker ner till hemstaden. Vi får lite tid innan hon drar med sig ludde på solsemester.. tänk om hon bara kunde hålla sig hemma någon gång. inteallsavis.