stark, tuff och modig

Tänkte att det skulle vara någon form av terapi att skriva av sig. Kanske om jag låter det flöda ut genom fingrarna skulle det minska trycket i hjärnan.

Jag är stark, tuff och modig. Det måste man vara. Jag tänker saker som "Tredje gången gillt" och "Det här är småpotatis, har jag ju gått igenom förut"

Givetvis blir jag ibland liten, rädd och ledsen också, för jag är ju bara människa. Då bränner tårarna bakom ögonen och så tänker jag på sämre saker. Saker som "Vad har jag gjort för att behöva genomlida det här?" och så känner jag mig maktlös. För att det bara händer, det händer mig , om och om igen, men jag kan inte stoppa det. Vill kunna kliva av helvetes-karusellen nu, men jag kan inte.

Jag önskar att det var ett skoskav. Då man får ont, tar av sig skon och har därmed blivit kvitt problemet. simpelt-
Men jag har inte ont, jag har faktiskt aldrig känt av någonting. Alltid känt mig frisk. Ändå säger dem till mig att jag ar sjuk och den här gången är det tre tumörer som ska bort från min lever.

Nej jag är frisk, tänker jag, men okej, tredje gången gillt och det är ju bara småpotatis. Så virvlar helvetes-karusellen vidare med mig.

Men jag ska bli en gammal kvinna sa min läkare, det tänker jag bli.
1 Amanda .:

skriven

Vill bara kommentera o säga att livet är så extremt orättvist. I cross my fingers för att allt blir bra nu och att det är sista gången du ehöver gå igenom detta . Kram!