bara jag!

Hej amigos! Har myskväll med migsjälv när Jacob svettas på nåt träningspass.. Nybakat bröd, te och ljus får man på mina myskvällar. Inte illa!

Har haft en ganska soft dag. Shoppat massa good stuff! En finemangfin ljuslykta till mig och en såndäringa Ab-slide till Jake. Inte för att jag tycker att han är fet utan snarare för att han ville ha en och jag är så himla snäll* (läs bra på att fynda) En healthy kokbok också. Till både mig och Jacob I guess, eftersom jag gillar att laga mat och nu ska den tydligen vara nyttig också..!

Ni ser vad man kan lyckas med när man får fokusera på sigsjälv en hel dag. Utöver det har jag också bakat veckans bröd, städat och tvättat vit tvätt med blå kalsonger.. Så nu är allt sådär härligt baby-blått!
KLORIN!!!!VANISHHH??

Imorgon har jag morgon-dejt med Joline, hörde nåt om bullar.....  En eftermiddags-dejt med Sofia och Anna. Så jag slipper hänga med migsjälv imorgon igen, man orkar oftast bara en dag.. Kolla in lyktan, kan bli fin på balkongen sen till våren!

puss

Guld helg!

Tidig på morgonen i fredags tog vi oss iväg till Göteborg, jag och min fina syster. Spenderade dagen med shopping och god mat. Mot kvälla blev det en lite bar hopping, kvalitets tid!

På lördagen utbröt ett kärnvapen krig i mig. Jag kunde inte röra mig, inte äta och jag vet inte vad som hände helt enkelt. Sov några extra timmar. Efter frukost på rummet (i sängen tillochmed), en alvedon, en dusch och en ansiktsmask så var jag människa igen. Gav mig ut i snöovädret medans matilda jobbade några timmar. Gluttade runt lite i nordstan.

Kvällen värmde vi upp med förfest på rummet, fortsatte mot himlen och tog varsit glas i Gothia Towers sky bar. Knatade bort till liseberg. Mycket godis för öronen blev det, en lyckad gala! Snubblade runt till lite olika barer på avenyn efter det.

Söndag morgon fick jag min efterlängtade hotellfrukost till slut, sen hem med tåget. En lyckad weekend i sin korthet. Tack för en fin julklapp syrran ♥


Med nöje

Hejsan!
Mu har jag återigen haft fake-helg! "Söndag"idag och imorgon åter till en femdagars work week. Eftersom jag har lekt söndag idag så har jag bara tagit det lugnt. Sovit lite i soffan, kollat sex and the city-film, piffat lite hemma och druckit mängder av vanilj-te!

Det har varit galet fint väder så jag tog en promenix också, runtom i krokarna! Det ligger en mysig park 50m ner på gatan och om det inte hade varit så blött så hade jag nog slagit mig ner på en parkbänk och läst lite, ja jag är pensionär! Fick faktiskt veta lite kuriosa om hur vägarna i området fått sina namn (tivolivägen, dansbandsvägen, karusellvägen, tombolavägen osv.)

År 1920 låg det en folkets park just där vi bor, Så det var mycket nöjen, dans och uppträdanden precis där vi bor. En av sveriges första folkparker fick jag veta! Sorgligt nog så kom en eldsvåda och sabbade parken, och då byggdes husen, strax efter andra världskriget.. Typ nåt sånt...

Det är kanske därför vi alltid har så kul hemma, för att stämningen av den gamla parken ligger kvar? Måste ju vara så!

vad är detta?

Hmm, bra tajming! Ingen vill ha snö nu ju. Då kommer den som ett brev på posten...! Min fake-helg började idag. och imorgon får jag också vara ledig, lördag söndag blir det jobb för min del istället.
Idag på låtsas lördagen så fick jag finbesök och en förmiddagsfika med Joline. Sen kom Jacob hem efter sin kortkorta dag på jobbet och vi lagade lyxigt god mat (sånt som hör till på fake-helger) Sen har jag tagit bort julen så vi slipper den inomhus.. Den verkar istället landa på marken utanför för tillfället, ironiskt nog. trevlig helg♥

Gött nytt

Tänkte börja året med att bli skuldfri och rökfri. Inte för att det är några töntiga nyårslöften utan snarare för att det är två bördor som jag ärna blir av med! Det nya året kalasades in med vänner, bubbel, trerätters och sprakande fyrverkerier hemma hos Pelarn och Annis.

Innan det hade vi några dagar hemma i stockholm som spenderades med vänner som kom på besök, casino, och en hel del alkohol.. Så det får bli lugnt på den fronten nu!
puss på er