balle 2.0

Snart dags för lite work. Var ledig igår. Fick massa gjort! Jag kan ha en släng av adhd/damp eller något liknande har jag insett. svårt.att.sitta.still. Började dagen med att skämma bort mig med en ansiktsbehandling, Nu är min hy som ny! Måste göras igen! Sen cyklade jag och köpte målarfärg till vårt balkongräcke (dyrt).

När jag kom hem började jag tvätta av räcket..  när jag hade gjort det insåg jag att det hade skvätt vatten på vårt trägolv som vi hade tänkt att byta ut eftersom det har varit bajsbrungrönt och ruttet. Men då fick jag den lilla insikten att man kanske kunde skrubba bort det där.

Jepp, på alla fyra med en jävla massa vatten, diskmedel och en diskborste satte jag sedan igång(i brist på skurborste blev det diskborste, same shit). Massa slit och några timmar senare var golvet som nytt!

Där sparade vi en peng! Så imorse oljade jag in golvet och målade räcket, lite möbler på det så har vi ju skönaste balkongen in da hood!!

Nu är min favoritfridus i Sverige igen, imorgon kommer hon hit så jag får krama om henne hårt, så saknad som hon varit ♥