balle 2.0

Snart dags för lite work. Var ledig igår. Fick massa gjort! Jag kan ha en släng av adhd/damp eller något liknande har jag insett. svårt.att.sitta.still. Började dagen med att skämma bort mig med en ansiktsbehandling, Nu är min hy som ny! Måste göras igen! Sen cyklade jag och köpte målarfärg till vårt balkongräcke (dyrt).

När jag kom hem började jag tvätta av räcket..  när jag hade gjort det insåg jag att det hade skvätt vatten på vårt trägolv som vi hade tänkt att byta ut eftersom det har varit bajsbrungrönt och ruttet. Men då fick jag den lilla insikten att man kanske kunde skrubba bort det där.

Jepp, på alla fyra med en jävla massa vatten, diskmedel och en diskborste satte jag sedan igång(i brist på skurborste blev det diskborste, same shit). Massa slit och några timmar senare var golvet som nytt!

Där sparade vi en peng! Så imorse oljade jag in golvet och målade räcket, lite möbler på det så har vi ju skönaste balkongen in da hood!!

Nu är min favoritfridus i Sverige igen, imorgon kommer hon hit så jag får krama om henne hårt, så saknad som hon varit ♥

något att se fram emot!

Idag är jag glad! Den här veckan har fört med sig stängningspass sedan i måndags och helgen bjuder på öppningar gånger två! Men faktumet att det har varit vårdagjämning och att vi på lördag får vrida fram klockan till sommartid ger mig mycket!

Nu är även årets första semesterresa bokad! Att vi ska få åka till vårt andra hem Benidorm ännu en gång känns fantastiskt. I år blire Jag, Jacob, Andrea och Jocke som åker. I slutet av maj.ÅH att få smygstarta sommarbrännan lite! mums! Jag längtar efter frukostbuffén och solen!

fredagsmums

Jag vet att det här kommer bli en bra dag för nu på morgonen har jag slängt ihop muffins. De blev superfina i rosa muffinsformar som jag fick av mum när jag fyllde. Riktiga fredagsmuffins! Jobbdagen flyter ju alltid på lite lite bättre med några muffins i magen! Det är min filosofi.

Skön morgon, vaknade kvart över sju, insåg att jag hade glömt ställa alarmet som skulle ringt exakt då, skönt att kunna vara sin egen väckarklocka. Så har jag käkat en mysig långfrulle, bakat och gjort mig iordning. Tänkte slänga mig på cykeln om typ 50 minutes och workeliworka. Så lovely fredag på er!

feeling

Soffläge. Fett ont i magen. nedre regionen aka kvinnoregionen. Feel free to tycka synd! Har inte gjort mycket vettigt efter jobbet. Slutade tre men då hade solen gömt sig bakom massa tjocka gosiga moln. Hade velat köpa en engångsgrill och varit friluftsmänniska om solen hade stannat framme...

Det blev istället soffa&film med herrn. Gött för maggen visserligen! Friluftsliv får vänta. Imorgon; Fredag, om det skulle undgått någon. Ännu en ledig helg väntar! Lyxigt. Vi har planerat middag i gamla stan. Kanske bio också, eller nåt annat om vi hellre känner för det. Nu ordbajsar jag- Ska bildbajsa istället för kolla in dessa bilder! Och inte minst tjejen på bilderna *vissel*
NJUT. hejrå!

hej fredag!

Det är fredag idag! Inte vilken fredag som helst utan min första fredag sedan 6 veckor tillbaka som betyder något alldeles särskilt, the L-word... LEDIG!! Vet egentligen inte varför det känns så gött med ledig helg eftersom jag inte haft en speciellt ansträngande vecka men ändå! Någon form av lyx anser jag det ändå vara.

Jag är glad idag. Vädret är grått, vilket brukar draner mitt humör till en liknande grå nyans men idag känner jag mig gul, kul, grön, skön och allt sånt! Har en mysig morgon med långfrulle i soffan och raggsockor. Jacob sussar efter nattjobb, men jag är tyst som en mus. Börjar jobba tolv och tänker inte göra något vettigt innan!

Eller.. Eventuellt åka och kolla in Marni kollektionen på H&M om det finns något kvar. Brukar alltid bli sån nedrans  hajp runt design collaborations.. Såg några saker som såg fina ut på hemsidan.. Man kan ju bege sig dit för att klämma och känna åtminstone!

Under min lediga helg ska jag bjuda på middag och eventuellt måla på balkongen!
tjarrålovers, glad fredag på er!

fint som snus

Min födelsedag var bra igår! Jobbade på förmiddagen, sen hemåt vid två, solen sken och jag fick upp familjen på besök! Gofika med saft, bullar och tårta så klart!

Och vet ni, jag känner mig rysligt bortskämd! Jag fick massvis av fina presenter, undra vad jag gjort för att förtjäna allt detta!?  Nya vårskor, massa dermalogica produkter som jag önskat, nytt duschdrapperi, en fin duk, en stor och bra bricka med nyköpingsmönstret till våra mysfrukostar på helgerna.

Så ska jag även få gå och bli snygg hos frisören, klippa & färga! Så har jag fått massa fina blommor också så nu är det alldeles vårfint och härligt här hemma!

-Så tråkigt att inte du kunde komma Matilda men vi tänkte på dig och jag ser fram emot din present  hihi-


Tack alla andra som gratulerade mig på min extremt stora, viktiga, betydelsefulla bemärkelsedag hehehe)! (21, is big in the USA..)

Lovisas namnbyte

Hej friends!
Det har hänt något märkligt. Igår försvann min allra käraste blogg. Fick sedan veta att jag inte längre fick heta lovisa.tk/ utan att betala en viss summa pengar. Typ för att jag hade hetat det för länge eller för att jag hade haft ett visst antal besökare typ... Åh min gamla fina adress, nåväl inte värre än att jag kunde heta mitt vanliga namn plus ett S på slutet. Så numera kära vänner får man skriva http://lovisas.tk/

NU taggar vi avicii! ha en god fredag!!!
(jag vill ha sommar, sitta i hamnen och vara solbränd)

vårmånad!

Idag har jag hunnit med nästan tusen saker! Okej, grov överdrift. Det är lite av min grej att överdriva, men okej. here we go:
 • Städat
 • Bytt lakan
 • Tvättat dem gamla lakanen
 • Bakat tosca-rutor
 • Solat
 • Handlat
 • Duschat
(Efter att ha gjort detta har klockan hunnit bli 13 och Joline har slutat skolan, så då mötte jag upp henne)
 • Spatserat på stan
 • Fikat
 • Lagat en god middag med Jacob
 • Gosat i the soff
 • Diskat
 • Strykt lite kläder framför TV
Det känns om dagen har varit sju timmar längre än vanligt, inte på ett negativt sätt, snarare ett effektivt sätt! Gilla.....
DAM-DI-DAAAM. Imorgon ska vi se Avicii i globeen. Gött ju! Ny månad. Årets första vårmånad.Efter extralång februari känns det skönt att bara höra ordet "vårmånad". Någon tjatade om det imorse på tvn och jag snappade snabbt åt mig det feel good-ordet! Tänkte passa på att fylla år på söndag. Även försöka hålla kvar vårvädret. Stockholm är så rysligt vackert i solsken. Hejdåå peeps