mitt huvud ska få vila några dagar

Hej där. länge sen nu. Har inte haft orken. Hoppas ni mår bra, jag mår fint. Förra veckan däremot var som en gråmörk dimma, det kändes som en mardröm men det var det inte. tyvärr. Hade det varit det hade jag ju kunnat vakna sen och återgå till det gamla vanliga. Nej det går inte.

Jag fick beskedet om att jag antagligen inte kommer komma in på skolan jag helst ville gå på. Snart är mitt jobbkontrakt slut också, det gav mig lite ångest.

Onsdag morgon vaknade jag till min lediga dag, det enda inplanerade var ett läkarbesök. Mamma ringde, jag fick veta att min enda moster, min fina & älskade gudmor gått vidare. Hon finns inte längre med oss, men har det bättre där hon är nu. Hon lever kvar i våra hjärtan. föralltid.

Dagen var förstörd- Mina föräldrar kom hit, så vi skulle få vara tillsammans denna jobbiga dag. Föjde med mig till sjukhuset. Nästa besked, jag har två förändringar på levern. De som känner mig vet att jag opererats i två omgångar tidigare, tagit bort tumörer ur magsäcken.

Nu vet vi inte vad det är ännu, nästa steg är att ta reda på det. Men det kommer gå att få bort, hela proceduren att gå igenom detta igen kommer bli tuff, för mig, rent psykiskt. Om det ens kommer behövas åtgärder det vill säga. Känner mig inte sjuk, har jag aldrig gjort men tydligen är man totalt maktlös över sig själv, sin kropp och sitt öde.

Jag har världens finaste människor runtom mig. som får mig att må bättre, bli gladare, känna mig tryggare. det är tur. vad skulle jag göra utan dem? tack!

Idag åker vi till spanien. Trodde först att det skulle krocka med läkarbesök eller dylikt men vi kommer iväg trots allt! Tur.  Jag ska bara njuta och tänka glada tankar. Tänka på hur bra man faktiskt har det och hur skönt det är att vara älskad och att älska så många nära och kära. det är viktigast i världen! Ta hand om er. ♥
Fina mamma och fina karin för några år sedan i spanien. Vi ses i nangijala.

morning mode

trötter

Nu är helgen över. Har haft en skön helg. Lyxledig lördag igår. Jag och Jacob shoppade lite, nu har jag två nya bikinis till Spain!! woho! Drack en öl i gamla stan i eftermiddags-solen, efter en dag med massa regn! Jobbat lite eftermiddag idag, men det märktes knappt!

Två dagars jobb nu sen mot Nyk och träffa vänner och familj! FINT!
puss på er.

först bra, sen dåligt

Har en liten svacka trots att solen skiner och jag är ledig, för jag är sjuk. Först varm, sen kall. Ont i ryggen plus de flesta andra lederna. inte hungrig men behöver få i mig.  Igår fick jag bara i mig en slize pizza och en kexchoklad liksom. blä.

Men jag har haft fruktansvärt trevligt de senaste dagarna! I lördags hade jag, Jacob, Mikaela och Andre en redig aktivitetsdag. Först laserdome, jag kom sist men bara för att mitt vapen var trasigt, annars var jag bäst. Sen direkt vidare till öppningen på grönan, införskaffade gröna-kortet så vi kan gå rysligt billigt på alla konserter i sommar!

Jag åkte Insane. Jag blev tvingad att åka Insane. Eller blev jag det? Jag vet inte, men hade ångest, blundade och hatade hela den åkturen iaf

Valborg styrde André och mikaela upp grillpartaj. Det fanns mat till 89 persoer trots att vi bara var 11 pers haha. Kubb, trädgårdshäng och jag drog på mig denna sjukdom genom att sitta ute hela kvällen.

Igår kände jag mig extremt liten och ömtålig när jag åkte till jobbet. De fyra jobbtimmarna kändes som 12. Men när jag kom hem var jacob världens finaste och jag kände mig lite mer som en liten prinsessa igen.
nu ska jag duscha av mig lite feber. tjarråå ♥