först bra, sen dåligt

Har en liten svacka trots att solen skiner och jag är ledig, för jag är sjuk. Först varm, sen kall. Ont i ryggen plus de flesta andra lederna. inte hungrig men behöver få i mig.  Igår fick jag bara i mig en slize pizza och en kexchoklad liksom. blä.

Men jag har haft fruktansvärt trevligt de senaste dagarna! I lördags hade jag, Jacob, Mikaela och Andre en redig aktivitetsdag. Först laserdome, jag kom sist men bara för att mitt vapen var trasigt, annars var jag bäst. Sen direkt vidare till öppningen på grönan, införskaffade gröna-kortet så vi kan gå rysligt billigt på alla konserter i sommar!

Jag åkte Insane. Jag blev tvingad att åka Insane. Eller blev jag det? Jag vet inte, men hade ångest, blundade och hatade hela den åkturen iaf

Valborg styrde André och mikaela upp grillpartaj. Det fanns mat till 89 persoer trots att vi bara var 11 pers haha. Kubb, trädgårdshäng och jag drog på mig denna sjukdom genom att sitta ute hela kvällen.

Igår kände jag mig extremt liten och ömtålig när jag åkte till jobbet. De fyra jobbtimmarna kändes som 12. Men när jag kom hem var jacob världens finaste och jag kände mig lite mer som en liten prinsessa igen.
nu ska jag duscha av mig lite feber. tjarråå ♥