mitt huvud ska få vila några dagar

Hej där. länge sen nu. Har inte haft orken. Hoppas ni mår bra, jag mår fint. Förra veckan däremot var som en gråmörk dimma, det kändes som en mardröm men det var det inte. tyvärr. Hade det varit det hade jag ju kunnat vakna sen och återgå till det gamla vanliga. Nej det går inte.

Jag fick beskedet om att jag antagligen inte kommer komma in på skolan jag helst ville gå på. Snart är mitt jobbkontrakt slut också, det gav mig lite ångest.

Onsdag morgon vaknade jag till min lediga dag, det enda inplanerade var ett läkarbesök. Mamma ringde, jag fick veta att min enda moster, min fina & älskade gudmor gått vidare. Hon finns inte längre med oss, men har det bättre där hon är nu. Hon lever kvar i våra hjärtan. föralltid.

Dagen var förstörd- Mina föräldrar kom hit, så vi skulle få vara tillsammans denna jobbiga dag. Föjde med mig till sjukhuset. Nästa besked, jag har två förändringar på levern. De som känner mig vet att jag opererats i två omgångar tidigare, tagit bort tumörer ur magsäcken.

Nu vet vi inte vad det är ännu, nästa steg är att ta reda på det. Men det kommer gå att få bort, hela proceduren att gå igenom detta igen kommer bli tuff, för mig, rent psykiskt. Om det ens kommer behövas åtgärder det vill säga. Känner mig inte sjuk, har jag aldrig gjort men tydligen är man totalt maktlös över sig själv, sin kropp och sitt öde.

Jag har världens finaste människor runtom mig. som får mig att må bättre, bli gladare, känna mig tryggare. det är tur. vad skulle jag göra utan dem? tack!

Idag åker vi till spanien. Trodde först att det skulle krocka med läkarbesök eller dylikt men vi kommer iväg trots allt! Tur.  Jag ska bara njuta och tänka glada tankar. Tänka på hur bra man faktiskt har det och hur skönt det är att vara älskad och att älska så många nära och kära. det är viktigast i världen! Ta hand om er. ♥
Fina mamma och fina karin för några år sedan i spanien. Vi ses i nangijala.