16/10

Jacob hoppar och skriker i vardagsrummet. Ibland argt och ibland hoppfullt. Jag är helt ointresserad, surfar runt bland överkast, påslakan och vinterjackor.. Trots att jag inte har några pengar just nu, kostar inte att titta.

 

Exprimenterade ihop cupcakes förut. Alltså inte för att skryta men... DÖGODA!! De bästa Cuppisarna jag gjort på länge. Så note to self: Exprimentera mera, recept är för fyrkanter.

 

Och så har jag kommit till den punkten på året då jag börjar störtlängta efter jul. Som vanligt alldeles för tidigt. Jag borde lova migsjälv att inte köpa, göra eller tänka något julrelaterat förrän November. Tyvärr drömmer jag redan om julmarknad och pynt. Kommer tröttna på skiten innan tomten knackat på...

 

Idag har jag haft min enda lediga dag den här veckan. Hard work work. Ganska skönt faktiskt. Personalfest på torsdag och sovmorgon i helgen så det ska nog gå galant! Ciao

12/10

 Skummad mjölk i kaffet och bredbar-chevré på mackan, hej lyxfrulle! Det är så skönt att vara igång och jobba igen, idag är jag ledig dock, laddar inför jobbhelg. På tal om jobbhelg så gjorde jag misstaget att låta mobilen ligga bakom kassan när jag jobbade förra helgen. Dumt! Hjälpte en kund, snackade böcker och slog in dem som present, sen var min telebobo borta. SUCK!
 

 Inte första gången någonting blir stulet på Stockholms Central, det är en klen tröst dock. Telefonen och SIM-kortet är spärrat och nu väntar jag på min nya, som kan komma idag om jag har tur (nej inte Ajfån 5). Hoppas det för Jacobs skull, då mitt Instagram- och Facebookberoende gått ut över honom endel hehihi. Jag har samma nummer men kommer behöva göra en liten insamling av era nummer, friends! Hållutkik på FB, massutskick kommer.

 

 Annars bra ja ja. Nu ska jag ha en helgig morgon och döglo på play. Lovely höstväder för övrigt, kanske en promenix. HA DE!

gammal bild får visa känslan av att bli bestulen på tele.

2/10

Det blev en lyckad stand up i fredags, Kodjo och Soran levererade!! Lyckat 25-årskalas i lördags och en mysig men kort visit Nyköping på söndagen. Nu hoppas jag på att det här är min sista hemmafruvecka.. På torsdag ska jag till sjukis på återbesök och då hoppas jag dem säger att jag får/kan/ska jobba. Hoppas verkligen.

 

Ikväll ska vi gå på bio. Hypnotisören ska vi se och jag hoppas att den är någorlunda bra. Eftersom boken var SÅÅ spännande.