28/9

 Zipppar kaffe och är redan i farten. Känner mig sådär Ernstig som jag kan göra ibland.. Känslan har växt fram sedan igår när jag bakade muffins (som idag ska förvandlas till cupcakes inför lördagens 25-årskalas). Oljade även in vår nya bänkskiva i ek huuundra gånger så den ska tåla massa kladd, bak och matlagning, Jacob blev Hulken och rev bort gamla bänkis, kommer bli ett lyft för älskade kitchen idag när det kommer på plats!
 

Så nu har jag oljat sista gången, druckit mitt kaffe och nu funderar jag på om jag ska börja med att handla eller dammsuga... Hur som helst ska vi ikväll äta middag med Matilda och Ludde, sedan blir det RAW Comedy Club på söder!! Dökul, Kodjo ska vara där!

 

Ännu en go helg runt hörnet. Raw ikväll, kalas på Lördag och namngivning för lilla Märtha i Nyköping på söndag!

PUSS

23/9

 
Här sitter jag och slösurfar med levande ljus runtom, mörka moln på himlen utanför som lovar regn...Trist. Vi var på utflykt förut och då sken minsann solen! Vilken tur vi hade. Jag, Jacob, Jonas och Jonna söndagsutflyktade hem till kungen... Hade aldrig besökt Drottningholm tidigare så det var kul att se. Vilken trädgård! Närheten till vattnet! OCH tiotusen kineser med kameror. Där bor Calle och Silvan bra. Blev en liten fika där också.
 
Igår fläskade vi till ordentligt med fyrmanna-kräftis med J&J. Västerbottenpaj, kräftor och så lite räkor till lilla mig som inte är så bra på att bryta mig in i de där röda rackarna. GÖTT! Sen blev vi alla bittra rivaler i några timmar när Monopolet kom fram. Jag förlorade.
 
En idealisk helg enligt mig. Nu ska jag slita Jacob från TV-spelet och så ska vi laga lite god mat och ha söndagsmys med film!
 

21/9

Well hello! Fredagskänslan är på plats! Jag och Jacob har fått varsin bebis idag. En Moccamaster, oh yes. Dricker invigningsköppen nu! Jacob höll till godo med NHL 13-spel... pojkar asså!

 

Snart får jag brudbesök. Frida, Jonna, Nancy och Sofia kommer hit och hänger med mig ikväll! Det blir en kanoners-fredag.

 

Hela veckan har faktiskt varit bra. Jacob blev stor och fyllde 25 i onsdags så då var familjen och svärföräldrarna här på fika. Igår fick jag en heldag med Andrea och Fridus i stan. Föregående helg var också mysig. Vi var i Nyköping åt MASSA gott. Träffade både min familj och Jacobs, första gången efter operationen och det var kära återseenden! Så denna vecka som sjukskriven kan jag nog ge ett något högre betyg ändå. Trevlig helg!

10/9

Måndag men inte vardag. Sjukskriven. Det är trist att vara hemma när jag inte egentligen behöver, det är min åsikt! Skulle kunna se det som semester men isåfall den tråååkigaste semestern någonsin. Att vara ledig när ingen annan är det, när hösten är i antågande och när inget speciellt är inplanerat... Det är därför det kallas sjukskrivning, inte semester.

 

Fast jag gör så mycket trevligt jag kan! Idag var jag till exempel på jobbet och hälsade på mina kollegor. Vi fikade på mina hembakta muffins, sörplade kaffe och jag fördrev min tid...

 

Förra veckan var mysig. Mamma var på besök, likaså systeryster. Jonna och jag hade pannkaks-dejt en dag och drack en och annan kopp kaffe under veckans gång. Helgen bjöd på kalas i Bromma när Jimmie fyllde 25. Då agerade Jonna och jag sockerbagare, slängde ihop en schysst tema-tårta till Jimmie som passade honom som handen i handsken! Söndagen utforskade sockerbagarna delar av den 2km långa loppisen i Aspudden, Jacob& Jonas var lagom roade men följde med ändå. Vi fikade och gick på skördemarknad i Vinterviken också. En riktig långpromenix-söndag!

 

 

3/9

Jag har varit hemma i snart ett och ett halvt dygn. Det gick så otroligt fort för mig där på sjukhuset. Vet inte om det var min kämparglöd och envishet som gjorde det eller om jag är född med magiskt läkkött, men jag chockade läkare, sköterskor och mig själv med att vara redo för hemfärd redan i lördags eftermiddag!

Sjukhuset var som sjukhus är, man vill inte vara där men det är en oändlig tur att de finns! Man får dela sal. Med människor man inte känner.  Gamla människor.  Sjuka människor. Oändligt svårt att koppla av, koppla bort och fokusera på att bli frisk i den miljön.  Även om det är därför man är där. Lyckades ganska bra ändå. Fick ju fina besök och samtal som stärkte mig titt som oftast!

Räckte inte att bli bestulen på tiden jag gärna gjort något annat än att ligga i en kromad sjukhussäng kopplad till fem olika dropp, ryggmärgsbedövning, EKG-sladdar, pulsmätare och smärta som band mig till ryggläge. Jag blev också bestulen på min plånbok. Ja, så lågt sjunker tydligen vissa människor. Det är chockande, jag förstår inte hur man kan göra så.

Nu ska jag bli frisk hemma. Åh hemma. Det kommer gå fort och bra. Det känner jag på mig! Snart är jag i farten igen och det känns för jävla bra. Så det så!

tack