10/9

Måndag men inte vardag. Sjukskriven. Det är trist att vara hemma när jag inte egentligen behöver, det är min åsikt! Skulle kunna se det som semester men isåfall den tråååkigaste semestern någonsin. Att vara ledig när ingen annan är det, när hösten är i antågande och när inget speciellt är inplanerat... Det är därför det kallas sjukskrivning, inte semester.

 

Fast jag gör så mycket trevligt jag kan! Idag var jag till exempel på jobbet och hälsade på mina kollegor. Vi fikade på mina hembakta muffins, sörplade kaffe och jag fördrev min tid...

 

Förra veckan var mysig. Mamma var på besök, likaså systeryster. Jonna och jag hade pannkaks-dejt en dag och drack en och annan kopp kaffe under veckans gång. Helgen bjöd på kalas i Bromma när Jimmie fyllde 25. Då agerade Jonna och jag sockerbagare, slängde ihop en schysst tema-tårta till Jimmie som passade honom som handen i handsken! Söndagen utforskade sockerbagarna delar av den 2km långa loppisen i Aspudden, Jacob& Jonas var lagom roade men följde med ändå. Vi fikade och gick på skördemarknad i Vinterviken också. En riktig långpromenix-söndag!