30/4

Idag lämnar vi New York bakom oss och flyger mot Miami. Jag ÄLSKAR New York. Hit kommer jag åka fler gånger. Har sett många häftiga grejer, besökt coola barer och restauranger och shoppat dömycket. Hade kunnat vara här några
dagar till men gissar att även Miami kommer bli härligt. Happy Valborg!


 
Lilla Lovisa & stora Empire State Building

Jacob och det där lilla suddiga, osynliga mellan hans fingrar ska föreställa frihetsgudinnan.

Times Square
 

25/4

Resfebern är hög. Packningspaniken gnager. Jag är såå överdrivet speedad. Borde chilla och invänta avfärd men så cool är jag tyvärr inte. Alltså, inom 24 timmar kommer jag kuta runt på Manhattan och låtsas att jag är valfri karaktär ur Gossip Girl. Nåt i den stilen. 

Jag vill bara se, uppleva, njuta, äta och dricka gott. och shoppa! Mihi. Jag och Jacob är så värda den här resan efter att ha gått igenom det sämsta möjliga året 2012 tillsammans. Hej semester, här kommer vi!
 
 

20/4

Har legat bakfull och skruttig hela förmiddagen. Nu börjar jag äntligen bli människa igen. Gofrulle hemlevererad av Jacob&André samt en dusch blev min räddning. Bakfylla har liksom aldrig varit ett problem för mig tidigare, det kommer med åldern sa någon smart person till mig en gång. Verkar stämma. Dagens insikt: Ålderns hörst är i antågande.
 
Hade en himla fin kväll igår. Årets första utesittarkväll. Uteservering + infravärme = ♥. Jag mötte upp Caro med vän på Soap, pimplade vin och snackade. Jag tog mig vidare till Berns och mötte upp nästa sällskap. Vet inte riktigt vad jag gjorde egentligen men tiden sprang iväg.
 
Nu skiner solen utanför. Jag sitter inne och ser på en gammal komedi. Har gjort den godaste cheesecaken med Oreos i botten och passionsfrukt och jordgubbar i den krämiga härligheten. Ni hör ju. Den ska vi smälla i oss ikväll efter hemlagade hamburgare och vin. Tre brudar, burgare, vin och cheesecake kan ju inte bli annat än succé. Glad lördag!
 
 
 
 

17/4

Hej på er kompisar.
 
Så jag bytte domän och tänkte att jag kanske skulle få en nytändnig. Jag har alla förutsättningar, ny dator, ny kamera och lite kli i fingrarna att skriva något som inte är skolrelaterat. Vad tror ni om det?
 
Jag längtar och väntar nu. Vi åker till New York om 9 dagar och därifrån vidare till Miami. Det ska bli så härligt. och fantastiskt. och fenomenalt-ultimat-spektakulärt. Så nu vet ni.
 
Puss