25/8

Hej kompisar. Hoppas ni mår bra. Jag börjar själv bli människa igen efter en hemsk helg. HEMSK! För första gången på ungefär fem år så lyckades jag bli magsjuk, smittad av min älskade Jacob så insjuknade jag i fredags. Jag vet att magsjuka är bland det värsta som finns för alla, men jag inbillar mig lite självömkande att det dock var ännu värre för mig. Utan magsäck är det nämligen väldigt svårt att kräkas, blod och galla är det man lyckas få upp, ursäkta min öppenhet men jag vill att ni ska få en känsla av det jag gått igenom den här helgen. Det känndes liksom som att jag trasades sönder inombords, jag önskar inte min värsta fiende detta. Nog om detta!
 
Idag är det Lovisadagen! Hipp hurra för mitt namn. Jag har fått världens finaste tavla i namnsdagspresent av Jacob! 
 
 
 
 

21/8

Det här är en vecka fullspäckad av jobb, från måndag till söndag och därefter sätter skolan igång. Det är speciellt att jobba för fullt och samtidigt vara telefonlös. Man blir avskärmad. På något vis så är det väl lika bra eftersom jag ändå inte hade haft tid eller ork. Ödet hade alltså sönder min telefon(?)
 
Halva veckan är ju avklarad nu och tiden har sprungit iväg så jag gissar att det fortsätter så. Jacob ligger sjuk den lille stackaren, jag vill för allt i världen inte bli smittad! HEJA IMMUNFÖRSVARET! 

I hegen blir det fint födelsedagskalas att se fram emot, helgen efter det ett hejdundrande bröllop. Och! Förra helgen så var vi på ABBA the museum och åt god mat med mamsi,papsi och syster+svågerrr. Väl tillvaratagna helger må jag säga. Nu borde jag hoppa till kojs, fast IKEA-katalogen trillade ner på hallgolvet i dag och nu ligger den och blänker och vill att vi ska umgås en stund...

P.s. Kolla! Skolredo inför måndag! Kul.
 
 
 
 
 

12/8

Semestern är förbrukad och jag jobbar på några veckor innan skolan sätter igång igen. Det är bara Augusti men en känsla av att höst här har ändå infunnit sig. Inte höst på ett dåligt sätt, jag vet att det kommer sensommardagar med både sol och värme, kanske ända in i September. Men på på nåt vis vill jag återgå till rutiner och accelerera hjärnkapaciteten. Har haft slöseg semesterhjärna lite för länge nu. Det känns då som att lite strukturerad höst är på sin plats.
 
Har trots allt några mentala bilder sparade i bakhuvudet från en fin sommar att plocka fram de dagar det blir extra grått och ruggigt. Så hösten kan faktiskt få komma. (Ja jävlar vad jag kommer ångra att jag skrev detta när November och kyla är här).
 
Igår beställde jag hem lite kurslitteratur. Älskar att köpa böckerna så man kan få kladda och vika sidor precis hur man vill, på nåt sätt. Jävligt onödigt men tydligen en studieteknik jag tycker är värd pengarna. 
Hoppas ni mår bra kompisar. Vi ses!