20/1

Nytt kapitel imorgon då. Jag är en stor tönt som sitter och är nervös kvällen innan, det kanske är helt naturligt men jag önskar att jag vore coolare. Förstör bilden av mig själv för mig själv... 
 
Skönt att jag fick en förberedande ledig helg. Mamma och jag sprang på stan i lördags förmiddag och jag blev barn på nytt inne på Åhléns/Ordning&Reda. Bland färgglada pennor, mappar, skrivblock och prärmar i alla möjliga färger, former och mönster gick jag loss. Så nu har jag allt jag behöver, utom 10kg kurslitteratur som jag inte orkat ta tag i ännu! 
 
Lördagskvällen tillbringade jag med härliga brudar hemma hos Caro, där alla möjliga saker firades med bål och kladdkaka.
 
Nu ska jag chilla vidare och göra noll saker! Ha de!
 

18/1

Så kom förändrigens vindar till mitt liv. Tror inte det går att mäta den sortens vindar i sekundmeter men nog rörde de om i grytan. Skulle nog påstå att det hade räknats som en storm, eftersom det blev så mycket under så litet tidspann.
 
Jag blev först lycklig för att jag skulle få förlänga kontraktet och jobba vidare, för att jag trott att mitt vikariat var över. Det var förra veckan det. Sen hann det gå två dagar tills det ringde i min telefon och jag fick veta att  det minsann fanns en plats för mig på utbildningen jag velat gå. En utbildning som jag kommit in på en gång men tackat nej till. Det är flera år sedan nu men det har förföljt mig och ångern har rivit i mig för att jag tackade nej till min chans.
 
Så alltså, från tron om att jag skulle bli av med jobbet till att ha två finfina erbjudanden på varsitt silverfat. Det blev rörigt och grötigt i hjärnan, men jag visste nog innerst inne hela tiden vad jag skulle välja.
 
Så dett visade sig alltså att jag fick en till chans! Den här gången tog jag den den! På måndag börjar det... Idag ska jag jobba min sista "ordinariedag", sen blir det extra för att dryga ut studentkassan. Jag har bakat rulltårta som jag ska bjuda på till avlutningskaffet. Det är inte är ett defenitivt avslut men gofika ska man inte missunna sina kollegor för det.
 
Carpe Chansen, som jag skulle uttryckt mig på halvlatin.Trevlig Helg
 
 

11/1

Hej fredagsfirare!
 
Efter en bra dag på jobbet är jag lycklig. Känner att 2013 levererar som det ska nu. Igår var min allra bästaste vän andrea uppe och fikade, gled på stan och spenderade kvalitetstid med mig. värmde mitt hjärta. Idag har jag fått goda nyheter och det kändes verkligen som att jag var värd det!
 
Jacob är ute och svirar men jag har firat för mig själv hemma, med den skönaste filten, pizza och musik som jag gillar. Löpardojjor och finaste prydnadskudden kom som ett brev på posten också. Uppskattar det lilla!
 
Älskar de dagar då enkla sakerna sätter guldkant. Idag är en sån dag. Trevlig helg på er alla. pusses and krams
 
 

9/1

Well Hello!
 
Här är jag igen då! Mina fingrar viskade till mig att de ville rusa fram över ett tangentbord så jag tänkte låta dem springa fritt här en stund. Så får vi se om det blir mer frekvent framöver. Så för er som inte visste det, så har det blivit nytt år! 2013 är mitt år, my time to shine. Känns härligt, och lite spännande då jag inte har en aning om vad jag ska fylla min kalender med efter Januari.. (inte helt sant egentligen, några guldkorn har jag redan inbokade)
 
Idag har jag varit ledig.  Jag passade jag att baka. Godaste kakorna i världen, kanske också enklaste. Jag föreslår att alla bakar dessa. Mer kakor åt folket! -> kakrecept
 
Ska nörda ner mig i TV-soffan och glo på farmen+mästerkockarna och käka fetgod fiskgratäng med räkor sen. Borde kanske sätta igång så jag hinner klart. Nu tänker ni: "Hon älskar fettolivet, kakor och TV+mat!"
 
Tänk så ni, men det är faktiskt bara en sån dag idag.Puss, bildregn: