20/6

Sitter och sippar kaffe hos päronen i Nyköping. Bestämde mig för att spendera några dagar här eftersom jag hade en fri vecka. Ser fram emot att fira midsommar även om jag måste åka tillbaka till Stockholm redan på midsommardagen för att jobba.
 
Det är så mysigt att vara i Nyköping utan att ha schemat fullt. Jag har suttit i gräset och läst, fikat med min bästo, sovit ut och grillat med hela familjen och spelat kubb så klart, som vi alla är så fruktansvärt dåliga på. Igår hade jag bakdag, det blidde biscotti, kolakakor med lite ingerfära och cocostoppar med citron och choklad. Som jag älskar att baka, har blivit allt för lite av det när skolan tagit upp min tid.
 
Nu väntar jag på syrran som ska komma o käka en sen gofrulle med mig! Ikväll ska vi binda kransar♥ Precis som på den gamla goda tiden!
Puss på er och glad midsommar
 
 

13/6

Jag och Sofia begav oss till ikea idag. Perfekt när vädret är vått och grått. Köttbullar och mos för 19:- är obligatoriskt! Kirrade mysbelys och lite annat smått. Imorgon är det summerburst. Och regn. Antagligen. Då gäller det väl att peppa till extraextra. 
 
Nu ska jag äta chokladpudding och sen somna gott och tidigt efter en lässtund i ljuset av den nya lampan. nördig! Kolla kolla mysbelyyyys:
(pusshej)
 
 

10/6

SOMMARLOV! Hipphurra. Det smattrar sommarregn mot fönstret idag, men har haft några fantastiskt fina dagar i Nyköping som inledning till love. Vi fick sommarsol, sommarstugshäng och grillning! Nu har jag några lediga dagar att avnjuta innan jobb drar igång. Kommer inte jobba ihjäl mig i sommar direkt men jag klagar inte för det känns ganska fint med lov också, det har jag inte blivit bortskämd med sedan högstadiet.
 
Nu ska jag fortsätta min långfrukost, slösurfa och dricka en liter kaffe.
Puss

1/6

Nu är juni här! Jag och Caro bakade cupcakes till hennes systers baby shower på förmiddagen, Magnolia bakery-recept! ♥ Bastuvarmt att baka när det är runt 25º ute.. Några timmar på eftermiddagen spenderades med näsan i en bok. Söndag japp! 
 
Och, Vilken kväll det blev sen! Utflyk med Jacob, Jonna och Jonas. Grabbarna tog sig ett dopp. Jag fick inte riktigt samma feeling, 17º är lite väl cool för mig. Nu väntar en vecka med klasshäng, fest, studentfirande av kusin och sen en långhelg i Nypan.