30/5

I dag fick vi besök av mina päron. De hade med sig tomater, rädisor, gräslök, paprika och smultron som tillskott till min lilla odling på balkongen. Nu har balkongen plötsligt förvandlats till en botanisk trädgård! Magiskt.
 
Vi gick ut och åt och sen hann vi inte så mycket mer, för de skulle åka, mina fina och rara föräldrar. Det var så länge sen vi hade kvalitetstid så det var ett riktigt kärt återseende. Jag fick en ängel-berlock från Barn cancerfonden till mitt armband också.
 
Imorgon är det sista riktiga skoldagen. Radiokursen ska avslutas och redovisas. Sen är det SOMMARLOV! 
Heddånuu
 

27/5

Hej måndag. Helgen bjöd på makalös grillpremiär, iskallt rosévin, soligt balkonghäng och fina vänner. En lika föredömlig start på veckan följde idag. Hade en radiointervju inbokad imorse som blev inställd i sista sekund vilket ledde till att jag fick tänka om... Vilken tur att det finns ambitiösa och engagerade vänner i närområdet som kunde hoppa in istället. Det blev både fika och intervju, tack Caro!
 
Jag tycker att radiokursen är SÅ rolig! Känns så fint att avsluta den första terminen med något såhär kul. Att börja plugga var verkligen rätt för mig. Det har varit svårt, tufft och stressigt ibland men jag är stolt och glad för att jag valde att sätta tänderna i det här. Jag har lärt mig jättemycket det senaste halvåret och vill lära mig ännu mer. Tur att termin ett följs av termin två,tre,fyra,fem&sex! Snart är det sommarlov, tiden går fort. när man har roligt. och det har jag!
 
NU: läsaläsaläsa, ingen vila förrän om en och en halv vecka!
 

20/5

Hej fina härliga försommar! Har haft två fruktansvärt produktiva dagar, känner mig sådär löjligt nöjd när jag tänker på det. I går rensade vi ur garderober för att få plats med allt nytt, tvättade alla fönster och skrubbade balkongen fläckfri så att jag skulle kunna olja den idag. Vilket jag har gjort! Så nu får snart mina nyinköpta blommor och balkongmöblerna ställas ut!
 
I dag har jag suttit och skrivit på min projektrapport i sju timmar, trots att sol och värme lockat utanför. Nu är den KLAAAR! Därför tar vi tillvara på eftermiddagen och kvällen. Mot rålis för pickninick, sommar-kaffe, äggmackor och bullar i goda vänners lag. Pusshej♥
 

14/5

Ni vet ett sånt där flipperspel som har en kula som bara far runt snabbt och åt alla håll? En sån kula är jag. Eller det känns lite så. Flängt runt mellan Stockholm-London-New York-Miami-London-Stockholm-Nyköping-Gävle. Och här är jag nu, i Gävle alltså, för att göra min praktik! Har inte ens hunnit packa upp resväskan.
 
Av fyra flygresor gick en fläckfritt. Älskar när man kan ta sig från punkt A till punkt B utan att behöva bryta ihop eller koka av ilska, men så blev det icke. Tur var det väl då att semestern var FANTASTISK! Herregud vad jag älskar New York. Måste tillbaka snart. 
 
Miami, South Beach, på den idylliska lilla gatan Española Road spenderade vi sedan nio(eller var det kanske tio) lata dagar! Strandhäng, goda smoothies och massa annat strunt som man kan göra på sin semester. 
 
Nu leker jag journalist på Gefle Dagblad. Det är kul! Lite ovant och framförallt lärorikt. Har samboweek med fina Victoria. Hon har visat mig Gävle, vet ni vad? Gävle är så fint! Hade ingen aning, för jag har aldrig varit här. Vet inte om det är vårskruden som förskönar det hela eller om det bara är en superfin stad men nog gillar jag det allt. Nu ska jag bege mig på ett Garden party som det så fint heter. Hoppas det blir trevlans! Puss på sig.