14/5

Ni vet ett sånt där flipperspel som har en kula som bara far runt snabbt och åt alla håll? En sån kula är jag. Eller det känns lite så. Flängt runt mellan Stockholm-London-New York-Miami-London-Stockholm-Nyköping-Gävle. Och här är jag nu, i Gävle alltså, för att göra min praktik! Har inte ens hunnit packa upp resväskan.
 
Av fyra flygresor gick en fläckfritt. Älskar när man kan ta sig från punkt A till punkt B utan att behöva bryta ihop eller koka av ilska, men så blev det icke. Tur var det väl då att semestern var FANTASTISK! Herregud vad jag älskar New York. Måste tillbaka snart. 
 
Miami, South Beach, på den idylliska lilla gatan Española Road spenderade vi sedan nio(eller var det kanske tio) lata dagar! Strandhäng, goda smoothies och massa annat strunt som man kan göra på sin semester. 
 
Nu leker jag journalist på Gefle Dagblad. Det är kul! Lite ovant och framförallt lärorikt. Har samboweek med fina Victoria. Hon har visat mig Gävle, vet ni vad? Gävle är så fint! Hade ingen aning, för jag har aldrig varit här. Vet inte om det är vårskruden som förskönar det hela eller om det bara är en superfin stad men nog gillar jag det allt. Nu ska jag bege mig på ett Garden party som det så fint heter. Hoppas det blir trevlans! Puss på sig.