11/10

Idag blev det en kort skoldag, presenterade det första någonsing egenproducerade nyhetsinslaget. Hehe, kan tänka mig att om jag någonsin, några erfarenheter rikare, ser det där klippet kommer jag skratta åt det. Men nybörjare är vi och att ens leverera något känns som en vinst! Godkänt av läraren så nöjd med det!
 
Igår var vi lediga eftersom klippet redan var klart. Blev en tripp till Barkaby för shopping och pizzalunch. En bra dag. På kvällen en liten sammankomst med klassen, vin och skratt.. Ikväll däremot styr jag mot Uppsala. Korridorfest och nationer blir något nytt för mig, men säkert toppenkul! Så nu är det officiellt helg. Ha en underbar sådan mina vänner.
 
 
 
 
 
 
 
 

8/10

Efter fullt ös med kursavslut hann jag igår spendera eftermiddagen till att pusta ut. Hemtentan inlämnad, opposition avverkad och recension skriven. Idag kavlades armarna upp igen och den nya kursen började. Tv-produktion! Heja heja, det här blir kul!
 
Imorgon ska jag till tandläkaren. Klockan 8.15, på det som skulle varit min sovmorgon! Varför får man alltid sådana tider? Öppnar de kliniken halv sju, borrar och skräms lite tills klockan blir nio och sedan spenderar de resten av dagen med att gurgla flour? Hur som helst så har jag inte varit hos tandläkaren på lite för länge... Så det besöket bör få mig att vakna till liv. Resten av dagen blir det intervjuer och filmande, förhoppningsvis lite redigering också. Jag är peppad. 
 
Nu ska jag bädda ner mig och döglo på Hela Sverige bakar, det är ungefär vad jag är kapabel till efter två flottiga tacos och en lång dag i bagaget. Ha det fint kompisar
 
Några bilder från tiden som flytt