19/9

Spenderade hela förmiddagen i köket. Möjligen något seg som en påminnelse av onsdagskvällen... En långfrukost gick över till skolarbete och jag fick massor gjort! Plötsligt var det lunch. Gillar såna dagar, när det bara går av farten liksom. Borde kanske bli frilansare. Jag lyssnade på den nya skivan också. Ja jag syftar på Lars... Jag vill ge honom en kram när jag lyssnar, för att det är bra och för att han är lite skör. Så fint. 
 
Jacob fyllde år idag. Vi har haft mysig familjefika här ikväll. Även jag fick present, ett olivträd! Eller, Jacob fick det, men jag gissar att det är tänkt till mig och är ganska säker på att det blir jag som vattnar. Nu har jag krupit ner och ska läsa.. Jacob försöker högljutt landa en helikopter(?) i sitt nya spel. GTA5 är inget för mig... Men han fyller ju år så han kan få sitta och tjoa en stund till. Säkert mycket givande!
 
Yours sincerely
/Produktiva köks-lovvan
 
 
 

16/9

Vaknade till regn och rusk imorse. Bläddrade igenom instagram för att få ligga kvar några minuter, vakna till. Någon hade gjort en klyschig uppdatering som på nåt sätt tilltalade mig lite. Den löd typ: It's up to you to find the beauty in the ugliest day... Eh, som sagt, jag var nyvaken men tänkte ändå att nu jävlar erövrar jag denna måndag.

Det blev inte riktigt så. Köpte kaffe som jag slog ut över mig själv, eller en svängdörr for upp på mig och välte muggen. Jag snubblade, var trött och när jag skulle cykla hem så öppnade sig himlen. Blöt ända in på underkläderna. Och just det! Jag har precis lyckats installera ett program som jag verkligen behöver använda... PÅ GREKISKA! Nu kan jag inte ens avinstallera det... Måndag!

Hade en fin helg iaf. Hann med jobb, vänner och plugg. Fick spontanbesök av Nyköpingsbruttor i fredags, käkade middag, drack vin och sen en tog vi en svängom på stan. Det var fint. Nu ska jag försöka lösa det här med grekiskan...


Yamas & Calispera!12/9

Strålande sol! Jag sitter inne på kammaren iklädd de mjukaste kläderna jag kunde hitta och pluggar till morgondagens mini-tenta. Förkyld och skruttig. Har precis ätit schtarkkk kycklinggryta och då envisas näsan med att rinna ännu mer... Det är premiärgrytan i min nya gjutjärnsgryta, vilken debut! Donade långkok med krydd-overload igår! Så då vet ni.
 
Nu bör jag återgå till plugg, tack för micropausen du gav mig kära dator.
 
 
 

10/9

Vilken produktiv dag! Läsa, plugga och nöta. Lite kreativitet i form av bildfix och trix också, ljuspunkten på förmiddagen kan vi se det som. Mams kom upp en sväng senare. Vi mor&dotter-lunchade och hjälptes åt med olika ärenden. En mindre ommöblering tog fart efter det och jag var elak nog att tvinga Jacob sätta upp en rullgardin mitt under den heliga fotbollsmatchen. Men så snyggt det blev till slut, trots suck och stön!
 
Igår då. Jo, jag trotsade förkylning och trötthet, kvällsutflykt stod på schemat. Jag tog min kära klasskamrat Ulrika under armen och for mot Filmhuset. Fille och Fredde, Breaking News. Kul att se hur en livesändning går till. KUL att möta duon som varje torsdag fyller mina lurar. Kul att skratta åt Morgan och Ola-Conny som var på där.
 
Nu ska jag göra ett sista ryck. Stänga av denna allt för lättillgängliga lilla mackpär. LÄSA, bara lite lite till, det klarar jag! Puss
 
 
Ännu en gång publicerar jag denna uttjatade bilden, i brist på annat och för att jag gillar den... Sista gången, jag lovar!
 

7/9

Dagens frukost blev en brunch. I tidsmått mätt det vill säga. Trött efter en fredagskväll som bjöd på galej och därefter passionsfruktsdrinkar på Eken. Dagens projekt blir att baka piroger och eventuellt ta en sväng till Ikea.
 
Dödsnöjd över att äntligen införskaffat ny skinnpaj! Min gamla var fallfärdig och trött på att hänga på mina axlar, det märktes, för den va inte så snygg längre... Och samma visa med sovrumslampan. Jag har under sömnlösa nätter legat och stirrat på den där lampan och blivit väldigt övertygad om att det finns äckliga mönster i den. Den rök! Nu har vi ny. Jacob undrade om det verkligen inte skulle va nåt tyg på den. Och NÄ! Det ska det då rakt inte.
 
Tack o häj
/Material Girl
 

4/9

Oh my, vilken dag. Sommaren återvände helt plötsligt. Varmt och vätskebrist. Fotade lite till bildjournalistiken och trängdes med Obie-tokiga människor runtom i staden efter skolan. Det är skevt att en enda person kan ställa till ett sådant spektakel. Själv får jag en utskällning om jag ockuperar toaletten för länge... Det blir ingen världsledare av mig inte.
 
Igår gjorde jag en intervju med Kristoffer Triumf. Magknipsångesten kom efteråt. Kanske var det dumt att välja någon som man ser upp till och följer? Någon som jobbar med att intervjua när man själv är nybörjare? Eller så är det lika bra att vänja sig. Man får inte bli nervös! Men det blev jag. Typiskt mig. Han var mycket trevlig iallafall, den där Triumfen. Bjöd på kaffe och körde mig in till stan efteråt. Det kändes lite fint och jävligt sjukt att vara där, få se studion... Slängde ihop ett utkast igår som jag ska fila på lite mer ikväll. Så är det. Nu ska jag trycka i mig nybakade kolakakor innan maten, sån är jag.
 
Tjarrå
 
svettigt även i skuggan för en välklädd herre idag...
 
k
Schnacka lite schtrunt med denna mannen.
liten men naggande god...