10/9

Vilken produktiv dag! Läsa, plugga och nöta. Lite kreativitet i form av bildfix och trix också, ljuspunkten på förmiddagen kan vi se det som. Mams kom upp en sväng senare. Vi mor&dotter-lunchade och hjälptes åt med olika ärenden. En mindre ommöblering tog fart efter det och jag var elak nog att tvinga Jacob sätta upp en rullgardin mitt under den heliga fotbollsmatchen. Men så snyggt det blev till slut, trots suck och stön!
 
Igår då. Jo, jag trotsade förkylning och trötthet, kvällsutflykt stod på schemat. Jag tog min kära klasskamrat Ulrika under armen och for mot Filmhuset. Fille och Fredde, Breaking News. Kul att se hur en livesändning går till. KUL att möta duon som varje torsdag fyller mina lurar. Kul att skratta åt Morgan och Ola-Conny som var på där.
 
Nu ska jag göra ett sista ryck. Stänga av denna allt för lättillgängliga lilla mackpär. LÄSA, bara lite lite till, det klarar jag! Puss
 
 
Ännu en gång publicerar jag denna uttjatade bilden, i brist på annat och för att jag gillar den... Sista gången, jag lovar!