2014.04.17

God morgon! Skrotar runt i mysbyxor här hemma och ska strax äta frukost. Idag åker vi hem till Nypan. Ska bli skönt med påskledigt. Jag längtar lite extra efter att få träffa det senaste lilla tillskottet Vega! Lilla lilla knyttet.

 

Igår hade jag en exceptionellt bra dag. Jisses! Det bjöds på Solsken, bara en sån sak. Åt årets första utelunch i prunkande, rosaskimmrande Kungsträdgården. Det är ju något alldeles extra med det där rosa skenet som blir när solen strilar genom blombladen. Den stadsplanerare som valde att plantera de där träden borde geniförklaras. Sedan åkte vi till SVT och gick på Babel. Sigge var där och pratade om nya boken ”In i labyrinten”. Han var magisk. Boken verkar förträfflig och är nu påväg hem till mig. Programmet sänds på söndag 20.00 om ni vill se Ziggster i sitt esse.

 

Och hörrni, jävlar vad starstruck jag blev alltså… Eller starstruck är nog inte rätt ord. Jag blev stel, lycklig och lite nervös. Hehe, kalla mig tönt. Det där kommer jag leva på länge. Nåja, vi fick en kaffe i solen efter det, jag fick lugna ner mig och efter det fick jag åka hem och plugga det sista.

 

Klockan tio ska jag skriva det där sabla provet. Sen vill jag aldrig mer höra talas om det. Glad påsk.

 

Varsågod att uthärda min rosa kunpsträdgårds-psykos. (Ja man måste fota ALLT)