2014.02.27

Tjolahopp! Har haft världens kortaste vecka. Tiden har flugit iväg! Vi har filmat och klippt som galningar. Då går tiden fort!
 
Fick veta att jag kommande vecka ska flyga över Östersjön till vårt kära grannland Finland. Ska hälsa på deras journalistutbildning en sväng och se hur de jobbar! Vi kommer ha kalaskul! Fint som snus att få bo på fyrstjärnigt hotell och få lite miljöbyte. OCH hotellfrukost.
 
Men det är nästa vecka det. Först blir det en helg i Nyköping. Lite födelsedagskalas och familjemys. Det ser jag fram emot. puss o kram
 
 

2014.02.21

Igår skrev jag så fingrarna blödde. nästan. Den där nedrans hemtentan blev åtminstone klar. Och den ska inte vara inne förrän ikväll klockan 23. Jag kan ju personligen tycka att jag är värd en applåd för att vara ute i så god tid. hehe. 

 

Iförrgår skrev jag konstant i åtta timmar. JA. Jag glömde klä på mig, jag glömde äta lunch, bara skrev för allt vad tygen höll. Kände mig helt tom efter det. Då var det skönt att få dra iväg på mingel i Bonniers fantastiska lokaler, äta god plockmat, dricka ett glas vin och avsluta med en macaron. Då kände jag mig inte helt eländig när jag kröp ner i dunet sen. Men nu är den heeelt klar. Hejdå hemtentan! Hej helgen!

 

Utöver tentalättnad är jag överlycklig över mitt nya tillskott. Har fått en tidig, fantastisk födelsedagspresent. En liten svart Canon som jag ser fram emot att fota allt och alla med. Här är den:

Puss o kram

 
 
 

 

2014.02.14

Vilken flängig dag det här utvecklades till. Känns som jag ska åka fram och tillbaka mest hela dagen. Försov mig imorse till frukostdejt med syrran. Blev dock bara en kvart sen trots att jag vaknade en och en halv timme efter larmet gått. Jag som alltid vill gå upp och ha en god morgonstund. Men, vi fick en liten pratstund och gofrulle på Starbucks innan hon skulle skynda vidare till universitetet. Nu tar jag igen stunden jag förlorade imorse med kaffe och en tidning. Sjukt länge sedan jag läste en tidning... Har bara varit kurslitteratur och böcker på senaste tiden… Så gött med en lugn stund, korta artiklar och bilder. (jepp så mycket orkar hjärnan med idag)
 
Ska strax iväg till dagens andra dejt. Med tandläkaren. Mysigt. Vi får se om hon drar ut den där rackarns tanden så jag slipper svullna upp till hamsterversionen av mig själv igen... Har aldrg dragit ut en tand. Ångest. Flashback var inte rätt forum att läsa innan besöket, nu är jag vettskrämd.
 
Ikväll ska vi ha alla hjärtansmiddag hemma. Vi har bestämt en trerättersmeny tillsammans som ska bli utsökt att få sätta tänderna i! (om jag ens är kapabel att sätta tänderna i något det vill säga) Ha en fin helg mina vänner.
Min nya spegel får också va med på ett hörn, visst är den tjusig?