2014.02.14

Vilken flängig dag det här utvecklades till. Känns som jag ska åka fram och tillbaka mest hela dagen. Försov mig imorse till frukostdejt med syrran. Blev dock bara en kvart sen trots att jag vaknade en och en halv timme efter larmet gått. Jag som alltid vill gå upp och ha en god morgonstund. Men, vi fick en liten pratstund och gofrulle på Starbucks innan hon skulle skynda vidare till universitetet. Nu tar jag igen stunden jag förlorade imorse med kaffe och en tidning. Sjukt länge sedan jag läste en tidning... Har bara varit kurslitteratur och böcker på senaste tiden… Så gött med en lugn stund, korta artiklar och bilder. (jepp så mycket orkar hjärnan med idag)
 
Ska strax iväg till dagens andra dejt. Med tandläkaren. Mysigt. Vi får se om hon drar ut den där rackarns tanden så jag slipper svullna upp till hamsterversionen av mig själv igen... Har aldrg dragit ut en tand. Ångest. Flashback var inte rätt forum att läsa innan besöket, nu är jag vettskrämd.
 
Ikväll ska vi ha alla hjärtansmiddag hemma. Vi har bestämt en trerättersmeny tillsammans som ska bli utsökt att få sätta tänderna i! (om jag ens är kapabel att sätta tänderna i något det vill säga) Ha en fin helg mina vänner.
Min nya spegel får också va med på ett hörn, visst är den tjusig?