2014.06.26

Vilken lyxig kväll jag har. Jacob jobbar natt. Då passade jag på, tog tillfället i akt och åt pannkakor till middag! Det var en kanonmiddag efter en dag på jobbet tycker jag, det brukar inte Jacob tycka... Men vi har ju två ganska olika jobb. Och jag lever enligt teorin att böcker ger pannkakssug och idag fick jag bestämma, punkt slut.
 
Och hörrni, i tisdags kom vår nya soffa. Det var på tiden. Jag älskar det, känns som ett annat rum. Så nu sitter jag och tittar på premiäravsnittet av Ernst, knaprar popcorn och sköljer ner med bubbelvatten som smakar citron och jordgubbar. Balkongdörren står på glänt och himlen är fin med små tunna moln utanför. Hej och hå, så ernstigt.
Puss på er. Imorgon är det FREDAG!♥
 

2014.06.22

Hej och hå, midsommar är över och nu börjar verkligheten med intensivt jobbande. Trots kyla och växlande midsommarväder så hade vi det i alla fall kalasbra med god mat och stoj. Däremot var det mindre roligt att igår på midsommardagen gå upp i ottan och ta sig upp till Stockholm för jobb, men det gjorde jag! Nu är även söndagens jobbtimmar avverkade och jag har fått hem Jacob. Så nu blir det blir en god söndagsmiddag och kanske en film på vår sorgliga lilla madrass... Jepp, ingen soffa i sikte ännu men håller tummar och tår för att den ska dyka upp på tisdag. 
 
Hoppas ni hade en lika härlig midsommar som jag ♥
 

2014.06.13

Det var så skönt att vakna i Stockholm idag, i sin egen säng. Har ju spenderat veckan i Nyköping med massor av övningskörande och såklart lite kvalitetstid med vänner och familj. Ja, för jag tänkte att det var dags nu, att kamma hem det där nedrans lilla rosa plastkortet som jag pinsamt nog inte har ännu... Sommarens projekt.
 
Sitter på golvet och äter frukost. Ja, på golvet. Picknick? Nej, men det råder en ganska luftig möblering i vardagsrummet eftersom vi väntar på ny soffa och fåtölj. Så just nu har vi en madrass. På golvet. Sparsmakat.  Men det är ju bara några dagar och det kommer bli fint sen, så det får funka. I väntan på Howard, så att säga...
 
I kontrast mot det tomma vardagrummet har jag pimpat balkongen med diverse grönska, Det känns härligt. Om vädret håller kan det bli en balkondag idag. Men nu ska jag tugga vidare på min frulle och njuta av doften av nytvättat och rena nysvabbade golv. Slut på rapport från en golvmadrassen...