2014.03.30

Idag fickvi äntligen sommartid hörrni! woopwoop. Några härliga dagar i Vemdalen är avverkade. Vilken lyckad vistelse det blev! Sol varje dag och vi provade att svischa fram både i Björnrike och Vemdalen. Vi åt god mat och hade härligt häng i toppstuga och backarna. Nu sitter värken kvar i benen och påminner om resan såhär i efterhand. Vi kom hem till Stockholm vid åtta igår och störtade i säng nästan direkt. Det tar på krafterna att vara ute och röra på sig hela dagarna, men så skönt!
 
Vi unnade oss lyxsöndag idag för att runda av veckan. Charkuterier, uteservering& SOL. Helt okej att spendera dagen så. Nu ska jag kolla igenom alla härliga bilder. Imorgon skola igen. Heipa
 
 

2014.03.26

Har varit mycket tv de senaste dagarna. Kul med dubbla besök på SVT och idag vår egen lilla studioinspelning. (som faktiskt ska sändas... hehe. hemska tanke). Men nu ska strax vi dra oss norrut och fortsätta veckan med lite skidåkning.
 
Igår firade vi våffeldagen med våfflor. Och, vår nya lägga med champagne. Vi skrev kontrakt igår, för ett nybygge så den finns inte på riktigt ännu men vi var på en "visning" hos mäklaren och kollade in en miniatyr av huset och lite virtuella bilder. Sen får vi ju välja massa själva. Så spännande! hihi. 
 
Nu ska jag fortsätta min sköna vecka. ha det!
 
 

2014.03.18

Hej hopp. Jag är SÅ mätt. ÄNTLIGEN har vår affär tagit sitt förnuft till fånga och börjat sälja bagels. Som jag har craveat!! Så det blev bagel-middag idag, med okristligt mycket philadelphia. Fick USA-flashbacks!
 
På tal om USA så intervjuade vi igår den Amerikanska författaren Marie Lu i Gamla stan. Med min ouppvärmda engelska och med kameran i högsta hugg. Men det gick nog bra. Hon var så unerbart lätt att prata med. Imorgon ska vi klippa ihop och se vad det kan bli. Nu: Soffläge! 
 
Ha de!
 
 

2014.03.14

Hipp hura, fredag idag! Ska strax iväg till skolan och efter det raka vägen til nypan. Hehe vi är där varannan helg känns det som men så blir det när det är födelsedagstider. Grattis papi! Idag har jag suttit på balkongen och läst. Så skönt när det är vindstilla och solen strålar. Det ska ju snöa imorgon men jag väljer att inte tro på det förrän jag ser det, så det så.
 
Nu ska jag slänga i mig min lunch o packa lite. Go helg på er. 
(Kolla in fina blommande trädet vi har utanför, ser ut som körsbärsträd men gissar tt det inte är...)
 
 
 
 

2014.03.12

Har haft två lyxdagar! Vaknat av mig själv och haft gött häng utomhus i solskenet. Idag hann jag vara duktig och tvätta fönstren också..  Man blir ju så vackert påmind om att det behövs när solen tittar fram. Så det var skönt! Sen fick jag Vapianolunch och utefika vid Mosebacke med Soffi. Jag har sett två humlor idag också, lite groggy och på ovana vingar men ändå ett vårtecken.
 
Igår fotade vi allt som rörde sig, jag o min kära vapendragare Sandra. Vi åt breakfast for lunch och promenerade omkring. Stockholm är ju så fint att bara promenixa runt i. Bjuder på några, ska inte kväva er med alla.
 
 
 
 
 
 

2014.03.11

Långfrukost i soffan med rykande färskt bröd från ugnen. Sen ska den här dagen få gå åt till att planera ett videoreportage! Helt sjukt vad lite blå himmel kan få en människa att känna sig lättare till mods. Som att vi i ett halvår släpat våra blytunga kängor i snö och grusslask och nu plötsligt svävar vi några centimeter ovanför marken. Den kontrasten är ju skön, så länge man är i den ljusa delen av det. Varje solstråle uppskattas! Solen måste älska svenskarna som genast blundar och ler mot den så fort den dyker upp såhär på vårkanten.
 
Kom hem från Finland i fredags, där var det också lite sol faktiskt.
Kram på er.