2014.05.22

Äntligen har jag fått duscha och pusta ut efter en lång, varm dag. Har både jobbat och filmat i dag. Har haft att göra hela tiden så 14-timmar gick fort ändå. Imorgon blir det upp i ottan igen. Snart är det "sommarlov" och det kommer onekligen lägligt. 
 
Igår träffade jag Gabriella. Vi hängde runt på fina södermalm. Det visade sig att stockholmare och uteserveringar är precis som savannens djur och vattenhål.. Alla var visst törstiga och soldyrkande, inte en enda stol fanns över. Vi hittade en liten parkbänk med guldvy dock, inte fy skam alls. 
 
Nu ska jag väl göra en matlåda och sedan hoppa ner i dunet, imorgon väntar en nästan lika lång dag. På't igen.
Kram på er
 

2014.05.21

Godmorgon! Sitter och sippar på en kaffe och bläddrar i nya Elle. Har precis skickat in en arbetsrapport och solen letar sig in genom fönstret. Inte så pjåkigt alls. Fick en kaffemaskin igår, så är nöjd med att kunna få en kopp rykande och skummigt kaffe på ett kick.
 
Igår fick jag träffa Andrea igår som var uppe på kurs i Stockholm. Fint med lite tisdagskvalité! Nu ska jag sätta i mig min brakfrukost. Igår lovade jag mig själve en bra start på dagen så jag inte skulle vara trött och orkeslös, tycker nog att jag lyckades ändå.
 
 

2014.05.09

Ligger utslagen i soffan. Trött och mätt. Nyköping får vänta tills imorgon på grund av jobb. Har moffat i oss hemmagjorda burgare och pommes, antar att det ligger som grund för tröttheten. Regnet och det gråa där ute får soffan att kännas ännu lite skönare ikväll. 
 
Ska nog göra en skön ansiktsmask och lägga mig och läsa, somna tidigt. Ska ju trots allt vara på plats på jobbet 06.50 imorgon. Hoppas ni har en fin och festlig helg. kram
 
Dagens hälsotallrik för allmän beskådan... Et voilà!  hehe
 

2014.05.01

Jisses hörrni. I går var det Valborg, inget jag har firat något nämnvärt sedan jag var typ 18. Men den trenden såg vi till att gemensamt ändra på igår.. Likt 18-åriga, odödliga partyprinsessor körde vi en helkväll. Ända tills Hells Kitchen stängde. Alltså klockan fem. F-E-M! Inga konstigheter. Innan det hann vi med en nedrans trevlig plockmatsmiddag i överflöd och en svängom på Berns också. En kanonkväll. Desto sämre mår jag idag dock. 
 
Nu har vi fått i oss en dögod middag och jag börjar bli människa igen efter några liter vatten. Nu blir det en jädra massa chark och en film. I morgon jobbelijobba! puss på er.