15 april 2015

Hej där, just nu bjuder livet på fullt ös. Skolan innebär just nu att sitta nere i Kungliga bibliotekets källare och koda microfilm, känner mig lite som Lisbet Salander(utan peircingarna). Jag stressar, har kul och får små sammanbrott om vart annat. Det är ju kul när det händer grejer, önskar bara att dygnet hade haft lite fler timmar! Och kanske, eventuellt, möööjligen att C-uppsatsen kunde gå i ultrarapid och inte var en brottningsmatch hela tiden.
Vill ju lägga fokus på: De dagar jag får hjälpa Volang-Linda, det fina sommarjobbet jag kammat hem och såklart praktiken på Metro Mode i höst. Allt det känns dökul, ändå tänker jag oftast på sånt som stressar mig. Borde gå en kurs i positiv inställning. hehe.
 
Meeen! imorse hann jag en liten morgonpromenad genom rosaskimrande kungsträdgården, knopparna är i full gång med att slå ut nu. Så himla vackert. Blir lika överväldigad av det där varje år. Bara en sån sak kan få mig lite mer positiv. Och därtill: Imorgon åker vi till BUDAPEST! Ett guldgäng, på en guldweekend. Längtar så till imorgon! Helt sjukt positivt. 
Puss på er kompisar.
 
 

2 april 2015

Är det första april idag eller? Känns så, vädret är ett skämt. Stora tunga flingor faller tätt och lägger sig som ett täcke på den nysopade asfalten. Inte OK. Men vi har tagit ett kliv framåt ändå. Vinkat adjö till Mars som avslutades på bästa sätt med frisk fjälluft och massa kvalitetstid i både backar och stuga. Hade hoppats på att snön kunde hålla sig kvar uppe i Björnrike men nu är den uppenbarligen på besök även i Stockholm...
 
Idag: Skärtorsdag, jag ska först iväg till praktiken några timmar därefter väntar jobb till 22.15. Tänker mig att det kan bli en körig dag med tanke på att det redan pratas om förseningar denna stora resdag. Så behöver ni en bok eller ett gött snack medan ni väntar på ert försenade tåg så står jag på Pocket Shop på centralen idag...
Nu ska jag käka lite frulle. Glad påsk på er!