21 februari 2015

Halloj darlings. Sitter fortfarande i soffan. Försöker dra ut på morgonen så mycket jag kan. Jacob är på gymmet och jag läser kurslitteratur iförd mjukisar och raggsockor, nästan överdrivet bekvämt. Känner bara för att ta det lite piano såhär innan jag sticker till jobbet.
 
Igår fick jag besök av mamma syrran och mini kusini melini (haha jag var tvungen♥) Vi rusade runt på stan i jakt på den perfekta balklänningen för mini-melinis examensbal. Den som söker finner! Såklart. Bland alla makalösa prinsessklänningar, skira drömmar och otroliga chiffongskapelser fann vi den rätta! Nu vet jag vem som kommer vara allra finast på årets studentbal. Vi firade fyndet med semlor. Kvällen blev supersvennig och mysig. Tacofest och sällskapsspel på hemmaplan i goda vänners lag. Nu ska jag fortsätta googla kakel och inredning likt en galen person, en liten stund bara. (jepp, nu är jag besatt)
 

19 februari 2015

Godmorgon! Snart har jag knaprat i mig min frukost och ska gotta ner mig i den här veckans hemtenta. Alltid ett nöje. hehe. Men det är lite extra svårt att komma igång idag, inte bara för att soffan är skön och nyhetsmorgon är mystv... 
 
Igår kväll var jag och Jacob på inrednings-/tillvalsmöte för vår blivande lägga. SÅ KUL! Nu känns allt så konkret på ett sätt som det inte riktigt gjort fram tills nu. Huset växer sakta men säkert fram. Det är visserligen länge kvar till våran pärla på våning åtta i byggnad två är inflyttingsklar men redan nu ska beslut tas om kakel, golv, bänkskivor, luckor, blandare, dusch och så vidare. Det är så roligt, men också väldigt svårt. Vi har en ganska klar bild i huvudet av hur vi vill att det ska bli men det underlättar ju inte att varje kakelplatta finns i sisådär tio nyanser av vitt, blankt eller matt och olika måttdimensioner. Nu har vi några veckor på oss att stöta och blöta hur vi vill ha det. Sen är det väl en nedrans tur att vi får hjälp av en inredare som kan hjälpa till med beslut så resultatet känns enhetligt och som vi tänkt oss det. Herregud vad jag längtar. Nu får jag nog lägga nån spärr på inredningssök på google för att få fart på tenthjärnan. Ha en fantastisk torsdag!!
 
Bjukkar på lite fotografisk sol:
 

10 februari 2015

Älskar att chocka magen med det godaste jag kan hitta på morgonen. I går köpte jag jordgubbar så det fick det bli! Kändes lyxigt att pilla i sig lite berries och hinna läsa på morgonkvisten. Så, en ny vecka är igångsparkad…. Ny vecka, ny uppsats som ska skrivas. Men solen tittar fram och har gjort det till och från sedan i helgen så är på gott humör. 

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en skön dag! ♥

4 februari 2015

Jag är så trött på vintern nu. trött bå kylan. trött på slask och på blöta strumpor. Men jag vet att det är en bit kvar, bara att bita ihop. Det gäller att hitta på saker så det mörka, våta grå glöms bort för en stund. Den här veckan har jag lyckats pricka in massvis med sådana saker. Fick rå om min syster i förrgår. Äta gott, dricka ett glas rött och sedan krypa ner under täcket och se en film ihop. Det var fint.
 
Idag blir inte sämre. Efter skola och planering av C-uppsats ska jag och min kära vapendragare Sandra få njuta av Lisa Nilssons ljuva stämma i musikalen Chicago. Det var nog tio år sedan jag såg en musikal senast... Men innan dess go-burgare på Flippin. Jag vet, så myslyxigt! Som om inte det vore nog så är det mingel på torsdag. Onekligen en härlig vecka, hoppas kunna leva på den ett tag framöver, studentplånkan tillåter inte att varje vecka ser ut såhär. Men hurra för att skämma bort sig själv ibland. Kram på er kompisar, kändes kul att skriva av sig lite.
 
Skönt dassgrå färgskala, visst?