21 juni 2015

God förmiddag! Här har vi unnat oss långfrukost efter nio timmars sömn. Det behövdes efter midsommars bravader. En dag vi fyllde med mat och dryck och traditionsenligt monsunregn... Det blev en väldigt lyckad dag och kväll trots det. Vilket resulterade i en mycket trött midsommardag. Precis som det ska vara. Vi laddade om igår med en härlig brakmiddag och promenad hemåt efteråt, i vackert väder, över bron längs vackra vyer och ner till Liljeholmen för att spana in vårt framtida boende. Såg inte så tokigt ut i kvällssolen.
 
Idag ska jag bara äta en god lunch med fina tjejer och få recap på hur deras midsommrar varit. Sen ska jag hämta upp den lilla Ninjan, några dagar av hundvaktande väntar i veckan. Fint!
Nu bjukkar på jag på en bildbomb!!
 

17 juni 2015

Vaknade och var på bästa humöret. Glad för att jag fick mycket plugg gjort igår och för att jag fick avsluta dagen med kvalitetstid med Mattan. Men. Kan vi prata om att tiden går så jäkla fort!? Hur kan det vara midsommar redan på fredag? Hade liksom min första riktigt somriga helg, denna helgen... Så himla fint med student, möhippa och balfix. Nu är är lill-kussen färdig med grundskolan och får ge sig ut på äventyr. Så fint att se! Kom några tårar vid utspringet, men jag är ju så nedrans blödig. Och balen sen! Så fin puderrosa och lockar i håret. 
 
Hade så kul på möhippan. Min första hippa, vill gå på många fler! Så sätt igång och gift er kompisar. Vi prickade in sommarens soligaste och härligaste dag hittills. Inleddes med ett svettigt afrodanspass och avslutades på krogen. Däremellan massa bubbel, skratt, utelunch, spahäng och en del galenskaper. Precis som det ska vara! Och fina Carin var himla tjusig i sina outfits för dagen. haha åh. Nu ser jag sååå mycket fram emot  bröllopet! 
 
 

11 juni 2015

Tänk nu verkar det som att sommarvädret sprungit ikapp. Har varit utomhus så mycket jag bara kunnat de senaste dagarna. Vilket har lett till att vi tagit till vara på eftermiddagarna. Eftersom förmiddagarna kräver inomhusfokus och plugg. Men då har det istället blivit picknickmiddagar, promenader och glass! Sånt gör mig gott.
 
Det vackra vädret har också påverkat mina flowersss... Eller alltså jag har fostrat ett monster: Monster-basilikan. Hur blev den en halvmeter hög och fick små knoppar? Sjukt! Well, slaktade den igår och gjorde pesto. Som användes till en redigt god pestokyckling. Som intogs på balkongen. I solen. Vilket betyder att cirkeln är sluten? hehe.
 
Nej nu ska jag passa på att smutta i mig min smoothie på balkongen. Ha de! 
 
 

4 juni 2015

Hej hallå från Nypan. Nu väntar här tre dagars jobb på tidningen. Ingen ro och ingen rast. Har haft en dödligt intensiv vecka. Med hopp och tro om att få sommarlov. Att få bli klar. Men icke. Nu väntar två veckor intensivt jobb med uppsatsen och för att strössla tillvaron lite extra så blir det även inslag av extrajobb. Eller sommarjobb kanske man kallar det så här års? Nåja, vila kan man ju göra en annan gång.
 
Veckans höjdpunkt var i tisdags. Pocketförlaget bjöd på generöst sommarmingel på Kåken med tema Tacos och tequila. En så lyckad kväll! Vi fick fira av fina Anna som drar till staterna i sommar och lämnar Stockholm för Lund till hösten. Nu ska jag snart knoppa, klockan står på 05.00! Tjing på er.
 
Checka mina churros som ser ut som friterade maskar men smakade himmelskt och några suddiga snapshots från mingel!
 

1 juni 2015

God morgon. Välkommen juni. På nyhetsmorgon berättade dem nyss att vi haft den kallaste maj på 200 år i år... Jag kräver kompensation av juni nu! Tog mig en rejäl sovmorgon idag. Så skönt och välbehövligt! Min helg fylldes mest av jobb. Igår en heldag på Grillska huset i Gamla stan för att rådda med bloppis, som blev superlyckad. Riktigt flängigt och stressigt men så roligt! Hela dagen gick av bara farten. 
 
I lördags bjöd fina mattan på somrig middag. Blir hungrig bara av att tänka tillbaka på den... Ninja var med och fick en överdos av kärlek av hundkära tjejer. Så till den milda grad att små rosa pussmärken fanns kvar på hennes lilla huvud och skvallrade om en kväll med mycket gos. Nu väntar en vecka med massa läsande av de andra kursarnas uppsatser! Opponering på fredag. Tjoflöjt!