18 mars 2015

Livet hörrni! Hur mycket roligt kan hända på en halv vecka? Jag har svaret: hur mycket som helst!! Den här veckan har jag fått en helt fantastisk praktikplats OCH ett sommarjobb. Praktikplatsen spenderade jag hela gårdagen på, så kul. Och inspirerande! Jag har hamnat rätt... Bara en sån sak som att jag imorgon ska få vara assistent på en plåtning för ELLE mat & vin får mig att le (jättestort). Herregud har liksom bakat maränger som ska synas i tidningen. Mina marängisar...
 
Sommarjobb då? Jo men, jag ska väl sladda runt som webbredaktör/reporter i Nypan i sommar. Några veckor på SN lyckades jag visst håva in. Också helt sjukt roligt. 
 
Idag har solen varit framme och jag tog Sandra under armen och åkte till Ulriksdals slottsträdgård! Vi gick på mingel. Inte vilket mingel som helst, kokboksmingel! Vi bjöds på vegetarisk lasagne, soppa och därefter de mest dekadenta tårtor man kan tänka sig. Svimmade nästan. Sen promenerade vi runt i växthus och trädgård och bara njöt av vårvädret. 
 
Nu: En kavalkad av bilder på tårtor och blommor eftersom det var vad större delen av min dag handlade om. Så håll till godo: