22 september 2015

Det är liksom någon form av regnig dimma ute idag, kan vi ens kalla det väder? Eller går det att konstatera att molnen liksom ligger på marken...? Inte bäst förutsättningarna för mig, jag ska ju dra på mig en kjol och sticka iväg på kalas snart! Tisdagskalas för en 100-åring, jepp jepp NK fyller år! Så då trotsar vi alla väder (eller marknära moln för all del).
 
Igår var det desto finare väder. Hög luft och märkliga moln men som ändå varvades av solglimtar. Promenerade lite vid Söder Mälarstrand på för middagen, hade en plugglunch och eftermiddag med Sandran och blev bjuden på middag av Mattan. Kändes inte alls som en måndag. MEN! Det är viktigt att göra massa kul såhär när hösten är i antågande, det är så lätt att bli less annars. Så därför: Prepp för 100-årskalaset nu! 
Ha det så fint kompisar ♥
 

7 september 2015

Ny vecka! Gjorde mig i ordning för att sticka till skolan men den där rackarns handledningen hade blivit flyttad till imorgon. Så nu har jag en hel dag att carpa. Inte illa. Hade en så jäkla go helg, en matig rackare hehe. Knåpade ihop ett gäng dumlplings och hade en redig mysmiddag hemma i lördags. Igår stannade jag och Jacob inne hela dagen, vädret tillät ju det. Vi maratonkollade på serier och värmde oss med fisksoppa till kvällen... 
 
Det var fint med en rekreationshelg. Mycket som snurrar i huvudet nu, sista terminen av utbildningen är påbörjad, känns helt sjukt att bara ha ett halvår kvar av studierna, sjukt men kul. Gjorde debuten på Metro mode i veckan också, så jäkla kul att ha massa nytt att lära sig och ta sig an. Känns som att denna hösten har en hel del att bjukka på, the höst is my oyster så att säga.
Tjing på er!